free portfolio website templates

ONLINE ÁRLISTA

,hogy mindig pontos lehess

kétféle módon is megjelenítve,
 minden hónap első napjában aktualizálva.

EXCEL

Ebben a változatban azonnal látod a megjelölt termékek árát euróban, forintban, sőt azt is megmutatja a kalkulátor, hogy mennyi cc értékben vásárolsz. Az "F" oszlopban egyszerűen beírod a vásárolni kívánt termék darabszámát. Az "M1" mező lenyiló menüjében kiválasztod az üzleti szintedet és már kész! Részletesebb magyarázat a "Névjegy" fülön.

PDF

Egyszerűbb módja az árak megismerésének, az Excel verzióból generált PDF megnyitása vagy letöltése. Itt nyilván nem tudsz dinamikusan számolni, de ha letöltöd, egész hónapban érvényes árlista lehet a zsebedben. A hiánytermékek szürkével vannak írva. Fontos tudni, hogy a Vásárlói ár úgy érvényes, ha legalább nettó 55€ rendelés összeállt.

RAGADD MEG A LEHETŐSÉGET!

FELELŐSÉG KIZÁRÁSA

Ez a honlap a Forever Living Magyarország egyik forgalmazójának honlapja. A Forever Living hivatalos honlapjának címe http://foreverliving.com, amely nem egyezik ezzel a honlappal.

Jelen honlapon található valamennyi Termék és Marketing információ forrása a Forever Living Magyarország illetve a Forever Living Products International honlapok.

SOCIAL MÉDIA