Online árlista

hogy mindig képben legyél az árakkal

kétféle módon is megjelenítve,
alaphelyzetben minden hónap első napjában aktualizálva de 
ha az EUR/HUF árfolyam változik, az Excelben módosítom az árfolyamot.

Online árlista

Online számolhatsz rendelést egy Excel file segítségével vagy használhatod a szükség szerint frissülő PDF verziót. (lásd az Árlista mappát!)

Microsoft Excel formátum

Ebben a változatban azonnal látod a megjelölt termékek árát euróban, forintban, sőt azt is megmutatja a kalkulátor, hogy mennyi cc értékben vásárolsz. Az "G" oszlopban egyszerűen beírod a vásárolni kívánt termék darabszámát annak sorában. A "P1" mező lenyiló menüjében kiválasztod az üzleti szintedet és már kész is vagy! (Alaphelyzetben Preferred Customer)
Részletesebb magyarázat a "HELP" fülön olvasható. A narancs hátterű termékek csak Szlovéniából szerezhetők be. Az áthúzott és szürkével írt termékek pillanatnyilag nem kaphatók. Minden termék kódja (pl. "196" vagy "715", stb.) egyúttal link a termék webshop oldalára. Ott már csak a kosárba kell tenned.

Adobe Acrobat formátum

Egyszerűbb módja az árak megismerésének, a Forever árlistája. Itt nyilván nem tudsz dinamikusan számolni, de ha letöltöd, a következő árfolyam változásig érvényes árlista lehet a zsebedben. Ez az árlista a Forever webshopból letölthető, publikus, hivatalos verzió klónja.

© Copyright 2020-2022 | Molnár Tibor | A honlap tartalma előzetes egyeztetést követően szabadon felhasználható.