Supervisor minősülés

Supervisor minősülés 2019

Rólam, dióhéjban

Molnár Tibornak hívnak. Programozó, elektroműszerész, informatikus vagyok. Vagy nem sokára csak "voltam". Azon dolgozom, hogy megvalósítsam az anyagi függetlenségem.

Van egy kisfiam, akinek szeretném örökül hagyni a szabadság valós, kézzel fogható értelmét. Ehhez pedig első sorban - mondjuk ki őszintén - pénzre van szükség. Arra kell fókuszálni, hogy a naponta munkával töltött órákat ne másnak, hanem Másért dolgozzam!
Érzed a különbséget? Ha igen, és velem tartasz, akkor megtalálsz!

Persze, nem csak üzletépítő vagyok, hanem "hagyományos" ember, akit az FLP-n kívül természetesen sok minden más is érdekel, vonz. Alább négy ilyen területről szólok, melyek köthetők hozzám.
Kedvelem a fizikát, asztrofizikát, csillagászatot és általában a kézzel fogható, bizonyítható dolgokat. Elsajátítottam (és használom is) az Agykontroll technikákat. Szeretek olvasni és jó - tudom, ez szubjektív - zenét hallgatni. Máig kedvencem a Beatles.
"Life is very short, and there's no time
For fussing and fighting, my friend."

INFORMATIKA

Egyik eredeti szakmám sem köthető szorosan az informatikához, azonban közel 40 éve ezzel foglalkozom.

GYEREKNEVELÉS

A legfontosabb ember számomra a kisfiam. Aki ismer, az ezt pontosan tudja, tapasztalja. Látok magam körül számos jó és számos rossz nevelési elvet. 

Agykontroll
AGYKONTROLL

Szó szerint, az életemet mentette meg egy alkalommal. Persze, több ízben voltak/vannak meglepő sikerek. Fantasztikus "technika", amelynek tudományos alapja is van!

CSILLAGÁSZAT

"Kedvenc helyem az Univerzum". Mindig lenyűgöz, amit ezzel a témával kapcsolatban tanulok, tapasztalok, olvasok. Méretek, az Idő, a Kezdetek, a lehetséges Vég...

© Copyright 2020-2022 | Molnár Tibor | A honlap tartalma előzetes egyeztetést követően szabadon felhasználható.