site design templates
Molnár Tibor

Molnár Tibornak hívnak. Programozó, elektroműszerész, informatikus vagyok. Vagy nem sokára csak "voltam". Azon dolgozom, hogy megvalósítsam az anyagi függetlenségem.

Van egy kisfiam, akinek szeretném örökül hagyni a szabadság valós, kézzel fogható értelmét. Ehhez pedig első sorban - mondjuk ki őszintén - pénzre van szükség. Arra kell fókuszálni, hogy a naponta munkával töltött órákat ne másnak, hanem Másért dolgozzam! 
Érzed a különbséget? Ha igen, és velem tartasz, akkor megtalálsz!

Kedvelem a fizikát, asztrofizikát, csillagászatot és általában a kézzel fogható, bizonyítható dolgokat. Elsajátítottam (és használom is) az Agykontroll technikákat. Szeretek olvasni és jó - tudom, ez szubjektív - zenét hallgatni. Máig kedvencem a Beatles. 
"Life is very short, and there's no time
For fussing and fighting, my friend."

Molnár Tibor

FBO

KEDVENC HELYEM AZ UNIVERZUM

Nézzük, mit mondanak a nagyok erről...

Steven Weinberg

A korai Univerzum "receptje" a következő: vedd az egy fotonra jutó elektromos töltést nullának, az egy fotonra eső barionszámot 1/1 milliárdnak, az egy fotonra eső leptonszámot pedig határozatlannak, ám mindenesetre jó kicsinek. A háttérsugárzás jelenlegi 3 kelvin hőmérsékleténél magasabb hőmérsékletekre vedd a hőmérséklet értékét az Univerzum akkori és jelenlegi méretének arányában magasabbnak. Keverd meg az anyagot alaposan, hogy a különböző részecskék eloszlását a hőmérsékleti egyensúly feltételei szabják meg. Helyezd el az egészet egy táguló Univerzumban, ahol a tágulás ütemét a benne lévő anyag keltette gravitációs tér határozza meg. Ha elegendően sokáig vársz, ebből a kotyvalékból kifő a mai Világegyetem.

Steven Weinberg
Nobel-díjas amerikai fizikus
Carl Sagan

Szeretném hinni, hogy ha meghalok, valamiképpen mégis to­vább élek, lényem gondolkodó, érző és emlékező része tovább létezik. Bármennyire is szeretném azonban ezt hinni, a halál utá­ni életet kinyilatkoztató kultúrák ősi és világszerte elterjedt tanítása ellenére semmi olyasmit nem tudok, ami arra utalna, hogy ez több lenne hőn óhajtott vágyakozásnál.

Carl Sagan
amerikai csillagász, planetológus, asztrobiológus

RAGADD MEG A LEHETŐSÉGET!

FELELŐSÉG KIZÁRÁSA

Ez a honlap a Forever Living Magyarország egyik forgalmazójának honlapja. A Forever Living hivatalos honlapjának címe http://foreverliving.com, amely nem egyezik ezzel a honlappal.

Jelen honlapon található valamennyi Termék és Marketing információ forrása a Forever Living Magyarország illetve a Forever Living Products International honlapok.

SOCIAL MÉDIA