Forever Living Products

Rex Maughan az emberek két legfontosabb célját szem előtt tartva alapította meg 1978-ban a céget. Az Egészség és Anyagi biztonság megteremtése lebegett a szeme előtt. Azóta az FLP több, mint 160 országban van jelen.
A Forever Living Products első helyen áll a világ aloe vera termelői, feldolgozói, s az aloe vera alapú termékek forgalmazói között.

Növénytől a termékig

Rex Maughan - Értékek

Kezdettől napjainkig


1978-ban az Arizona állambeli Scottsdale-ben történt megalapítása óta, a Forever Living Products az Aloe Vera termékek legnagyobb termesztője, gyártója és forgalmazója a világon. Már több mint három évtizede, elszántuk magunkat, hogy az egészségért és szépségért a természet legértékesebb forrásait kutatjuk fel és osztjuk meg a világon mindenhol. A minőségért és tisztaságért való elkötelezettségünkkel szenvedélyesen segítünk mindenkit a világon, hogy jobban érezzék magukat és szebben nézzenek ki.

Aloe Vera plants
Környezettudatosság

Más vállalatokkal szemben, amelyek azzal hencegnek, hogy mekkora felelősséget vállalnak a környezetvédelemért, a Forever Living folyamatosan ellenőrzi saját működési gyakorlatát a hatékonyság érdekében. Nem azért tesszük ezt, mert ez a trend, hanem azért tesszük, mert ez a helyes! Az általunk termesztett 50 millió Aloe növényből 20 tő ugyanannyi CO2-t alakít át oxygénné, mint egyetlen fa. 

Elköteleződés a minőség iránt

A Forever Living elkötelezett amellett, hogy a piacon a legjobb termékeket állítsa elő. Vannak az ipari szabványok, vannak a kormányzati szabványok és van a Forever Living - a legmagasabb minőséget előíró - szabvány. Saját ültetvényeinken termesztjük a növényeket, saját gyárunkban dolgozzuk fel, s saját elosztó hálózatunk keresztül értékesítjük a termékeket. 

Amiután Rexet Maughant meghívták egy MLM üzleti prezentációra, azonnal beleszeretett ebbe a modellbe. Onnantól kezdve elkötelezetté vált annak érdekében, hogy olyan értékesítési tervet (marketing terv) állítson fel, amellyel egyrészt a folyamatos forgalmat, másrészt az emberek egymás segítése iránt vállalnak önként felelősséget. A marketing terv - már évtizedek óta - közel ugyanaz. A Forever nem változtatgatja meg évente, kétévent az üzletpolitikáját, s ezzel a kiszámíthatóságot, stabilitást biztosítja.

Olyan lehetőséget biztosít a Forever Living - gyakorlatilag majd' - mindenki számára, amivel saját maga, családja, barátai, ismerősei is elérhetik az emberiség két fontos célját, az egészséget és az anyagi biztonságot. Rex Maughan-t 2000-ben az "Év emberének" választották meg.

Az FLP székhelye: 7501 East McCormick Parkway Scottsdale, Arizona 85258

Kezdteben "csak" 43-an ismerték a lehetőséget. Aztán ahogy fogyasztókból lassan ajánlók lettek, s azok akik így ismerték meg a termékeket, szintén tovább ajánlották ezeket a csodálatos, minőségi készítményeket, lassan rájöttek, hogy ez minden szempontból megéri. Elkezdték tudatosan is építen a kapcsolataikat és így hálózat alakult ki. Sikereik egyre nőttek és már számokban, - Dollárban kifejezhető - összegekben is megmutatkoztak az erőfeszítések. Körülöttük pedig az emberek egészségesebbek lettek, arcaik kisimultak...

Magyarország 56. országként kapcsolódott a rendszerhez 1997-ben. Szabó József volt az, aki elhozta hozzánk is ezt a lehetőségét, s ma országigazgatónk, Dr. Milesz Sándor és csapata gondoskodik arról, hogy minden szabályosan, törvényesen, gördülékenyen működjön. Miért ne csatlakozhatnál Te is egy ilyen lehetőséghez?

© Copyright 2020-2022 | Molnár Tibor | A honlap tartalma előzetes egyeztetést követően szabadon felhasználható.