html templates

LEHETŐSÉGEK...

"Az Ön álma, a mi tervünk"

A Forever Living Products mindenkinek lehetőséget biztosít arra,
hogy termékeihez a kedvezményesebb, nagykereskedelmi
(azaz, úgynevezett disztributori) áron jusson hozzá... de azért ennél lényegesen több lehetőség is megbújik e vállalkozás mögött!

Mit kínál a Forever Living lehetősége?


 1. STABIL, TERVEZHETŐ, NÖVEKEDŐ, ÖRÖKÖLHETŐ JÖVEDELMET - A helyesen megtervezett és következetesen betartott terv eredménye "kötelezőszerűen" megtörténik a fentiek bevonzása. Az MLM egyik legnagyobb erénye, hogy konkrét számokban (itt Euroban) kifejezve mutatja meg a befektetett munka mértékét. 
 2. EGÉSZSÉGET - A Termékek mindegyike jobb egészséget, szépséget, fittséget kínál. Azt, hogy ezzel ki, hogyan él, a saját döntése lesz. Ez itt egy lehetőség, amivel szabadon lehet élni vagy elmulasztani. 
 3. KAPCSOLATOKAT - A kapcsolatokon múlik a személyre szóló információadás, melynek eredménye alapján történik az FLP termékeinek értékesítése, illetve a munkatárs-keresés sikeressége. Tehát ezektől függ a realizálódó forgalom, ami meghatározza a kifizetendő bónusz nagyságát.
 4. IDŐT, SZABADSÁGOT - Amikor már "csak" néhány órát (értsd: kevesebb, mint nyolc) dolgozol naponta és ezt úgy teszed, hogy akkor, amikor kedved van hozzá, nos, akkor megtudod mi az idő jelentősége. Ha dolgoztál (dolgozol) kötelező munkaidő betartása mellett, egy szigorú fönök alatt, akkor tudhatod, mit jelent a szabadság. Nem, nem az évi huszon-egynéhány napot! ... ezeken felül még...
 5. Képzést - Segítségnyújtást - Munkalehetőséget - Alázatot - Utazást, Barátságokat - Gondoskodást - Szépséget - Példamutatást - Vezetést - Sikert - Önmegvalósítást - Elismerést - Szórakozást - Önbecsülést - Önismeretet - Harmóniát - Saját vállalkozást - Becsületességet - Szakmai kihívást - Korai nyugdíjas (és nem nyögdíjas) éveket, stb.
Most, hogy elolvastad e sorokat, találkoztál ezzel a honlappal, már nem mondhatod, hogy "nem szólt senki!". Ha már csak az a kérdés benned, hogyan csatlakozhatsz, akkor vedd fel velem a kapcsolatot vagy akár közvetlenül is regisztrálhatsz az első vásárlásoddal. 

Habár mindenki képes felépíteni egy ilyen üzletet, mégsem dolgozunk akárkivel és bárkivel! Ebben a vállalkozásban magunk válogatjuk ki a vásárlókat, munkatársakat. Azt vesszük be a csapatunkba munkatársként, akivel szívesen dolgozunk együtt!
Magam is olyan embereket keresek, akik változtani akarnak! S, hogy kik lennének ők?

 1. Akik mernek álmodni, s ki is állnak az álmaik, céljaik mellett.
 2. Akik mernek nagyban gondolkodni.
 3. Akik élnének azzal a lehetőséggel, hogy maguk irányítsák az életüket s ne mások. 
 4. Akiknek fontos az idő, a hasznosan eltöltött idő.
 5. Akik egészséget akarnak maguknak, családjuknak, barátaiknak.
 6. Akik olyan sok pénzt szeretnének, hogy ne legyenek már anyagi gondjaik.

Ajánlok még egy videót is, ha jobban szeretsz mozizni, mint olvasni. :) Ez a videó is persze, arról szól, hogy mit ad A FOREVER LEHETŐSÉGE. Szánj rá 18 percet és nézd végig!

RAGADD MEG A LEHETŐSÉGET!

FELELŐSÉG KIZÁRÁSA

Ez a honlap a Forever Living Magyarország egyik forgalmazójának honlapja. A Forever Living hivatalos honlapjának címe http://foreverliving.com, amely nem egyezik ezzel a honlappal.

Jelen honlapon található valamennyi Termék és Marketing információ forrása a Forever Living Magyarország illetve a Forever Living Products International honlapok.

SOCIAL MÉDIA