LEHETŐSÉGEK...

"Az Ön álma, a mi tervünk"

A Forever Living Products mindenkinek lehetőséget biztosít arra,
hogy termékeihez a kedvezményesebb, nagykereskedelmi
(azaz, úgynevezett Prefered Customer) áron jusson hozzá...
azért ennél lényegesen több lehetőség is megbújik e vállalkozás mögött!


A betegségek egyik legfőbb oka a Földön, az üres pénztárca; ha csökkenteni szeretnéd a szenvedő emberek számát, csak adj nekik lehetőséget a becsületes megélhetésre! /Rex Maughan/


Lehetőségek

A Forever Living Products mindenkinek lehetőséget biztosit arra, hogy regisztráció jutalmaként kedvezménnyel vásárolhasson. De ennél lényegesen többet kínál Neked a cég. Nálad van a döntés, hogy kérsz-e információt!

  1. STABIL, TERVEZHETŐ, NÖVEKEDŐ, ÖRÖKÖLHETŐ JÖVEDELMET - A helyesen megtervezett és következetesen betartott terv eredménye "kötelezőszerűen" megtörténik a fentiek bevonzása. Az MLM egyik legnagyobb erénye, hogy konkrét számokban (itt Euroban) kifejezve mutatja meg a befektetett munka mértékét.
  2. EGÉSZSÉGET - A Termékek mindegyike jobb egészséget, szépséget, fittséget kínál. Azt, hogy ezzel ki, hogyan él, a saját döntése lesz. Ez itt egy lehetőség, amivel szabadon lehet élni vagy elmulasztani. 
  3. KAPCSOLATOKAT - A kapcsolatokon múlik a személyre szóló információadás, melynek eredménye alapján történik az FLP termékeinek értékesítése, illetve a munkatárs-keresés sikeressége. Tehát ezektől függ a realizálódó forgalom, ami meghatározza a kifizetendő bónusz nagyságát.
  4. IDŐT, SZABADSÁGOT - Amikor már "csak" néhány órát (értsd: kevesebb, mint nyolc) dolgozol naponta és ezt úgy teszed, hogy akkor, amikor kedved van hozzá, nos, akkor megtudod mi az idő jelentősége. Ha dolgoztál (dolgozol) kötelező munkaidő betartás mellett, egy (szigorú) fönök alatt, akkor tudhatod, mit jelent a szabadság. Nem, nem az évi huszon-egynéhány napot! Valamint...
  5. Képzést - Segítségnyújtást - Munkalehetőséget - Alázatot - Utazást, Barátságokat - Gondoskodást - Szépséget - Példamutatást - Vezetést - Sikert - Önmegvalósítást - Elismerést - Szórakozást - Önbecsülést - Önismeretet - Harmóniát - Saját vállalkozást - Becsületességet - Szakmai kihívást - Korai nyugdíjas (és nem nyögdíjas) éveket, stb.

Öt és fél percben... 

Andy Waring meglátása a Forever vállalkozásról

Most, hogy elolvastad e sorokat, találkoztál ezzel a honlappal, már nem mondhatod, hogy "nem szólt senki!". Ha már csak az a kérdés benned, hogyan csatlakozhatsz, akkor vedd fel velem a kapcsolatot vagy akár közvetlenül is regisztrálhatsz az első vásárlásoddal.

Habár mindenki képes felépíteni egy ilyen üzletet, mégsem dolgozunk akárkivel és bárkivel! Ebben a vállalkozásban magunk válogatjuk ki a vásárlókat, munkatársakat. Azt vesszük be a csapatunkba munkatársként, akivel szívesen dolgozunk együtt! Magam is olyan embereket keresek, akik változtani akarnak! S, hogy kik lennének ők?

Megfelelő emberek

Megfelelő emberek azok, akik...

👍 mernek álmodni, s ki is állnak az álmaik, céljaik mellett, 
👍 mernek nagyban gondolkodni, 
👍 maguk szeretnék irányítani sorsukat, 
👍 számukra fontos az idő, a hasznosan eltöltött idő, 
👍 egészséget akarnak maguknak, családjuknak, barátaiknak, 
👍 anyagi stabilitást szeretnének maguknak, családjuknak.

FLP marketingterv

Az FLP ~160 országában érvényes marketingterve

Nobel díjas üzleti modell

✔ Nincs csatlakozási dij, nincs tagsági dij
✔ Nincs havi kötelező vásárlás
✔ Kéthavi gyűjtőpont rendszer van
✔ Elért üzleti szintről nem lehet vissza minősülni
✔ Jogdíj szerű, passzív jövedelem építhető fel
✔ Három generáción keresztül örököltethető jogdíj
✔ Jutalék kifizetés a forgalom 143%-a alapján történik
✔ >160 országban nemzetközi üzletépítési lehetőség
✔ A tevékenység interneten is működtethető
✔ Autó ösztönző programok
✔ Jutalom utazások a világ legszebb tájaira
✔ 13.havi extra prémium jutalék lehetősége
✔ Nemzetközi jutalék kifizetés

S végül...

ajánlok még egy videót is, ha jobban szeretsz mozizni, mint olvasni. 😉 Ez a videó is persze, arról szól, hogy mit ad a FOREVER LEHETŐSÉGE. Szánj rá 18 percet és nézd végig!

© Copyright 2020-2022 | Molnár Tibor | A honlap tartalma előzetes egyeztetést követően szabadon felhasználható.