bootstrap template

MULTI LEVEL MARKETING

...és mi van, ha igaz?

Három dolog van, amit nem lehet sokáig rejtegetni: a nap, a hold és az igazság. /Buddha/

Multi Level Marketing - Egy értékesítési vállalkozás-forma. A vásárlás-ösztönző marketingformák egy világszerte elterjedt változata. Néhol többszintű értékesítésnek vagy hálózati kereskedelemnek fordítják.
A következőkben egy rövid áttekintést szeretnék adni arról, hogy milyen szempontok alapján dönts, ha MLM vállalkozásba fogsz. 
  1. STABILITÁS - a Forever Living Products 1978 óta van jelen a piacon. Alapítása óta több, mint 160 országban van jelen. Olyan céghez csatlakozz, amelynek bizonyított a háttere és múltja.
  2. TERMÉKPALETTA - Fontos, hogy létező, a piacon értékesíthető, keresleti terméket kínáljon a hálózat. A Forevernek közel 200 olyan terméke van, amelyet nap-mint-nap hasznáhatunk.
  3. ÁRKÉPZÉS - A Forever árképzése és bónuszrendszere összekapcsolódik. Már az első vásárláskor élhetsz a nagykereskedelmi kezdveménnyel de további kedvezmények is vannak.
  4. REGISZTRÁCIÓ, CSATLAKOZÁS - A Foreverhez való csatlakozás díjmentes. A nagykereskedelmi ár eléréséhez minimum nettó 55€ vásárlás szükséges.
  5. VÁSÁRLÁS, MEGÚJÍTÁS - Nincs semelyik üzleti szinten vásárlási, megújítási kényszer. Az elért üzleti szintről nem lehet visszaesni, azt nem kell megújítani. A nagykereskedelmi ár eléréséhez minimum nettó 55€ vásárlás szükséges.
  6. KÉPZÉS - Szinte valamennyi Forever felsővonal rendszeresen tart képzéseket de maga a cég is nagy hangsúlyt fektet a folyamatos tanulási lehetőség megtermtésére. Konzultációk, tréningek, hírlevelek, könyvek, kiadványok, hanganyagok, stb. segítik a munkánkat.
  7. MEGBÍZHATÓ SZPONZOR-, FELSŐVONAL - Nagyon fontos, hogy a kezdeti lépéseknél legyen, aki segít, megmutassa az üzletépítés csinját-bínját, elmagyarázza a termékeket. Az FLP-nél a felső vonal több szempontból is érdekelt az alsóvonal sikerességében.
  8. PONTOSSÁG, KISZÁMÍTHATÓSÁG - A Forever mindig pontosan fizet, s ráadásul a "fizetés" Euróban van meghatározva. Ismersz még olyan céget, amely Magyarországon európai szintű fizetéseket ad, ráadásul minden hónapban hajszál pontosan utalva azt a számlára?
  9. ETIKUS MŰKÖDÉS - A Forever büszke a Direct Selling Association-beli (DSA, Direkt Értékesítési Szövetség) tagságára, mely már hosszú ideje fennáll. A Magyarországon is jelen levő DSA "ágnak" össszesen 12 tagja van. Ez a 12 cég vállalta fel, hogy Magyarországon is betartja és betartatja az etikai kódexet.
  10. EGYSÉGES MODELL - A világon bármely olyan országban építhetsz üzletet, lehetnek vásárlóid. Az FLP több, mint 160 országban van jelen s ezek mindegyikében egységes a markgeting terv, az elszámolás és persze a termékek is. Olyan, mint egy hatalmas család.

MLM kisszótár

Cold market: olyan lehetséges vásárlók, akiket még nem ismerünk;
Warm market: ismerőseinkből áll.

Direkt vonal (első vonal, frontvonal): közvetlen csoport.

Felső vonal: az összes vezető, aki a rendszerben a munkatárs feletti közvetlen szinteken található.

Generációk: egy adott szinthez tartozó munkatársak. Ez határozza meg, milyen mélységig kap egy vezető jövedelmet.

Jogdíjszerű jövedelem: az általunk csatlakoztatott munkatársak eladásai és az alattuk épülő csoport forgalma után járó jutalék.

Keresztvonalazás: két különböző csoport (vonal) vezetői vagy munkatársai megtárgyalják egymással a hálózatépítés módszereit. Az FLP-ben ez tiltott.

Meghívás: bemutató vagy személyes találkozó időpontjának egyeztetése végett kapcsolatfelvétel.

Mélység: a vezető alatt sorakozó szintek (egy új munkatárs csatlakozott általam a harmadik mélységben).

Névlista: az MLM kulcsfogalma, ismerőseink vagy nekünk ajánlott személyek névsora.

Szponzor: közvetlen vezető, aki a rendszerhez csatlakoztat.

Ügyfélminősítés: érdemes-e egy adott emberrel felvenni a kapcsolatot csatlakoztatás céljából. 

/Forrás: Mikor leszel milliomos c. könyv

RAGADD MEG A LEHETŐSÉGET!

FELELŐSÉG KIZÁRÁSA

Ez a honlap a Forever Living Magyarország egyik forgalmazójának honlapja. A Forever Living hivatalos honlapjának címe http://foreverliving.com, amely nem egyezik ezzel a honlappal.

Jelen honlapon található valamennyi Termék és Marketing információ forrása a Forever Living Magyarország illetve a Forever Living Products International honlapok.

SOCIAL MÉDIA