+36 20 406 3616 |   flp@molnartibor.eu |  360-000-184-570  WEBSHOP

Rex Maughan

... élete nagy részét annak szentelte, hogy segítsen elérni az embereknek, amit szeretnének. Több mint 40 évig tartotta (2021) felügyelete alatt és irányította biztos kézzel a céget. Miután az Arizona Állami Egyetemen elvégezte üzleti tanulmányait cégeket hozott létre világszerte.
Rex a Forever csoport elnök-vezérigazgatója volt. Egyszerre kellett értenie a direkt értékesítéshez, mezőgazdasághoz és feldolgozáshoz, az ingatlanpiac területéhez, valamint a szabadidős tevékenységekhez, s tudnia, hogyan támogathatja a jótékonysági szervezeteket.

Feleségétől három gyermeke született, ma már 12 unokájuk van. Több területen jelentős sikereket ért el, ezek közül egyik legjelentősebb az a díj, melyet az USA dél-nyugati részén az esőerdők megmentéséért végzett tevékenységéért kapott.
Amikor Rex misszionáriusként dolgozott a Szamoa-szigeteken, a Csendes-óceán déli partvidékén, Robert Louis Stevenson - aki élete utolsó éveit itt töltötte-, írásai megragadták a képzeletét. Olyan nagy tisztelet alakult ki benne a szamoai nép és földjük iránt, hogy évtizedekkel később létrehozta a Robert Louis Stevenson Múzeumot és azt az Örökségvédelmi Alapítványt, amelynek feladata, hogy helyreállítsa Stevenson 1890-es otthonát a szamoai Apiában.
Napjainkban a múzeum első számú attrakció a turisták, helyi látogatók és iskolás gyermekek számára.

Rex Maughan 13 éven át a Del Webb Cég alelnöke és a Del E. Webb ingatlancég ügyvezető alelnöke volt. Szaktudását arra használta, hogy több mint 100 millió USD-s üzletet bonyolítson az ingatlanpiacon, az Egyesült Államok különböző területein. Arizonában és Nevadában tóparti sétányok, kikötőmedencék működtetéséért és vezetéséért volt felelős. A Mayer Central Building Cooperation igazgatójaként Rex kivételes képességeket mutatott a lízing, a vezetés és adminisztráció minden területén. 50 millió USD-s ingatlanüzletet bonyolított - hotel és apartman projektekkel és irodakomplexumokkal - Arizonában és New York-ban. Komoly rangot ért el az ingatlankereskedők legfelső köreiben. Rex az Arizona Állami Egyetemen tanulmányozta az ingatlanpiac és gazdaságvizsgálat területeit. Remek eredményeket ért el, s kivételes üzleti sikerei, az egyetemnek nyújtott hozzájárulásai és elkötelezettsége miatt nagy kitüntetésekben részesült.

Rex így jellemezte önmagát:

"Keményen dolgozó, intelligens, elkötelezett ember, aki mindent saját maga ért el. Szereti az embereket, különösen a termékforgalmazókat. A siker, szerintem hajlandóság arra, hogy az ember álmodjon, keményen dolgozzon, folytonosan a jóra és a szolgálatra törekedjen, építse a csapatot, és ne legyenek kételyei."