+36 20 406 3616 |   flp@molnartibor.eu |  360-000-184-570  WEBSHOP

KEZDHETJÜK?

Ha még nincs törzsvásárlói kártyád, számod, akkor itt a lehetőség, hogy kedvezőbb áron tudj vásárolni. Az első vásárlással megtörténik a regisztráció is, ezért picit hosszabb a folyamat. 
Már az első alkalommal is 30% kedvezményben részesülsz!

REGISZTRÁCIÓ

Hivatalos oldal

A Forever Living hivatalos oldalán pontosan le van írva a vásárlás menete, ezért ezt itt nem részletezem, azonban pár Fontosabb tudnivalót alább megtalálsz.

Forever Living

Sponzor adatok

  • Név: Molnár Tibor
  • FLP ID: 360-000-184-570

Gyakori kérdések és válaszok

Fontosabb tudvalók
  • Javaslom, a tényleges vásárlás előtt egyeztessünk, lehet, hogy tudok adni néhány további hasznos tanácsot
  • A regisztráció az első vásárláskor megtörténik (akár elektronikusan)
  • Magyarországon a minimálás rendelés nettó 55 €
  • Új regisztrációval együtt leadott első megrendelés nem vehető át Pick Pack Ponton és FoxPost csomagponton.
  • A forintban ténylegesen kifizetendő összeg az éppen aktuális HUF/EUR árfolyam alapján kerül kiszámításra. Ha szeretnéd előre kalkulálni az összeget, - javaslom - használd az online Árlistámat
  • Ha elakadsz, hívj (minden oldal tetején ott a számom) segítek »» Kapcsolat
Mennyibe kerül, mit kell fizetni a Regisztrációnál?

Sem a Regisztrációnál, sem később nem találkozol rejtett, járulékos költségekkel. A Foreverhöz való csatlakozás díjmentes. Az első vásárlás és az esetleges csomagküldés költsége lesz mindössze a költséged. Magyarországon a minimális vásárlási összeg 55€ + ÁFA

Mennyi lesz az Éves tagdíj?

Ez nem egy tagdíjból, regisztrációból, ilyen-olyan díjakból finanszírozott vállalat, ezért nem is kell Éves díjat fizetni. Nem is ismert ez a kifejezés a Forever szóhasználatában!

Milyen költségeim lesznek a tagság Meghosszabbítással?

Ahogy sem Regiszrációs, sem Éves tagdíj sincs, úgy semmiféle meghosszabbítási díjat sem kell fizened. A Forever vállalat nem használja ezeket a más MLM cégeknél alkalmazott járulékos költségek beszedését. Csatlakozz és használd a termékeket!

Van-e kötelező vásárlás?

Vásárolsz, amikor- és amennyi termékre szükséged van (a nagykereskedelmi kedvezményhez minimum nettó 55€ +ÁFA). Megteheted, hogy akár évekig nem vásárolsz, ettől még ugyanúgy tagja maradsz a vásárlói közösségnek.

Mi a helyzet az üzletépítéssel?

Ebben a rendszerben nem kötelező semmi, így az üzletépítés is csak egy lehetőség. Vásárlásaid történhetnek kedvezőbb áron, ehhez nem kell üzletet építened. Azonban ha szeretnéd tovább csökkenteni a vásárlásaidra fordított összeget, esetleg teljesen költségmentessé tenni azt, akkor ajánld a termékeket barátaidnak, ismerőseidnek, a szomszédnak, a hentesnek, a szülőknek, ismerősöknek, focicsapat tagjainak, a munkatársaidnak, a műkörmösnek, a fodrászodnak, az autószerelődnek, a postásnak... szóval, mindenkinek! A jutalékból fedezheted a vásárlásaidat.
A Forever vállalkozásban nem eladunk - nem zöldséges kofák vagyunk - hanem a saját tapasztalatok alapján ajánljuk a termékeket, majd hozzásegítjük az érdeklődőt egy vásárlói tagsághoz.

Vásárolhatok online is?

Igen! Sőt, a pandémia idején kifezejezetten erre ösztönöz/ösztönzött a cég. A rendszer fel van építve, s már a pandémia előtt is évek óta lehetett online rendelni, vásárolni. Kérheted a csomagod átvételi pontra de akár futárszolgálat segítségével az ajtódig!