+36 20 406 3616 |   flp@molnartibor.eu |  360-000-184-570  WEBSHOP

Forever Living Products

Rex Maughan az emberek két legfontosabb célját szem előtt tartva alapította meg 1978-ban a céget. Az Egészség és Anyagi biztonság megteremtése lebegett a szeme előtt. Azóta az FLP több, mint 160 országban van jelen.
A Forever Living Products első helyen áll a világ aloe vera termelői, feldolgozói, s az aloe vera alapú termékek forgalmazói között.

Kezdetektől napjainkig

1978-ban az Arizona állambeli Scottsdale-ben történt megalapítása óta, a Forever Living Products az Aloe Vera termékek legnagyobb termesztője, gyártója és forgalmazója a világon. Már több mint négy évtizede, elszántuk magunkat, hogy az egészségért és szépségért a természet legértékesebb forrásait kutatjuk fel és osztjuk meg a világon mindenhol. A minőségért és tisztaságért való elkötelezettségünkkel szenvedélyesen segítünk mindenkit a világon, hogy jobban érezzék magukat és szebben nézzenek ki.

Növénytől a termékig

Rex Maughan - Értékek

Elköteleződés a minőség iránt

A Forever Living elkötelezett amellett, hogy a piacon a legjobb termékeket állítsa elő. Vannak az ipari szabványok, vannak a kormányzati szabványok és van a Forever Living - a legmagasabb minőséget előíró - szabvány. Saját ültetvényeinken termesztjük a növényeket, saját gyárunkban dolgozzuk fel, s saját elosztó hálózatunk keresztül értékesítjük a termékeket. 

Környezettudatosság

Más vállalatokkal szemben, amelyek azzal hencegnek, hogy mekkora felelősséget vállalnak a környezetvédelemért, a Forever Living folyamatosan ellenőrzi saját működési gyakorlatát a hatékonyság érdekében. Nem azért tesszük ezt, mert ez a trend, hanem azért tesszük, mert ez a helyes! Az általunk termesztett 50 millió Aloe növényből 20 tő ugyanannyi CO2-t alakít át oxygénné, mint egyetlen fa.