HÍREK, RÉSZLETEK

Néhány hír itt is olvasható, nem csak a BLOG-on

A világmindenség természete az információ.

Tálcás "mini" akció

Nagy örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy kivételes, 4 napos akciót hirdetünk közkedvelt termékeinkre, a 330 ml-es aloe italainkra. Augusztus 5-8 között, minden 12 db-os kiszerelésű, tálcás mini aloe italunkat 10%-os árkedvezménnyel tudjátok megvásárolni, ugyanakkor a termékek eddig is kedvezményes, 10%-kal magasabb pontértéke változatlan marad! Az akció időtartama alatt a kedvezményes termékeket az alábbi ideiglenes kódokon tudjátok megrendelni webshopunkban, Telecenterünkön, illetve személyesen, irodáinkban.

Az akció időtartama: 2022. augusztus 5. (péntek) 0:00 - 2022. augusztus 8. (hétfő) 24:00
Az akcióban résztvevő termékek:

12716: Aloe Vera Gel 12 x 330ml
12735: Aloe Berry Nectar 12 x 330ml
12778: Forever Aloe Peaches 12 x 330ml

Forever Üzleti Partneri átruházott céges dokumentáció megújítása (2022.01.17)

Szeretnénk emlékeztetni Benneteket, hogy ismét eljött a vállalkozások számára biztosított átruházói dokumentáció megújításának éves ideje. Kérjük, hogy akik számla ellenében egyéni vállalkozóként vagy társas vállalkozásuk révén jogosultak a bónusz felvételére, és eddig még nem tették meg, az alábbi dokumentumok (nyilatkozat/adatmódosító nyomtatvány) egyikét küldjék el társaságunk részére a szamla@foreverliving.hu e-mail címünkre legkésőbb 2022. február 7-ig!

- Amennyiben a Vállalkozás adatai az előző években leadottakhoz képest nem módosultak, elegendő erről egy cégszerű aláírással ellátott nyilatkozatot benyújtani a Forever Living Products Magyarország Kft. „NYILATKOZAT céges bejelentkezés évenkénti megújításához” (FNY151) nyomtatványán.

- Amennyiben a korábban leadott cégre vonatkozó információk változtak, az aktuális Cégkivonat másolatát, Pénzügyi Adatmódosító nyomtatványunkat (FNY140) és az FNY151 jelű nyomtatványt szükséges beadni (kérjük, itt aláhúzni, hogy az adatok változtak).

Azért is különösen fontos, hogy a céges dokumentumok beérkezzenek 2022. február 7-ig, hogy számlaképes Forever Üzleti Partnereink a teljes mennyiségi-csoport és PC bónuszhoz maradéktalanul és időben hozzájuthassanak, hiszen a kifizetés feltétele a dokumentációk hiánytalan megléte.

Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy a Vállalkozások adataiban beálló bárminemű változást a változást követő 15 (tizenöt) naptári napon belül ezután is jelenteni kell az év folyamán is. A bejelentés elmulasztásából adódó esetleges károkért az FLP Magyarország Kft. felelősséget nem vállal, azokat tovább hárítja.

Fontos változások - 2022. február 1.-től (2022.01.03)

Miután a 2021-es év már véget ért, szeretnénk külön megköszönni a folyamatos hűségeteket. Nagyra értékeljük, hogy a Forever-család tagjai vagytok, és reméljük, hogy őszintén élvezitek a csodálatos termékeinket és a nagyvonalú Marketing Tervünket.

Minden eddiginél keményebben dolgoztunk azon, hogy továbbra is a megfelelő időben, a megfelelő helyen és a megfelelő áron kaphassátok meg az általatok oly kedvelt, kiváló minőségű termékeket. Az elmúlt 18 hónap során, a világszerte előforduló számos tényező miatt ez nem volt könnyű feladat, azonban munkatársaink kemény munkájának és a Forever Üzleti Partnereink elkötelezettségének köszönhetően képesek voltunk a legmagasabb szintű minőséget és egyben szolgáltatást is nyújtani, miközben az egyre növekvő költségek sem tudtak rajtunk felülkerekedni.

Sajnos azonban a költségek továbbra is, szinte soha nem látott mértékben emelkednek, így kénytelenek voltunk meghozni azt a nehéz döntést, miszerint 2022. február 1-től 5%-kal emeljük a nagykereskedelmi, illetve kiskereskedelmi árainkat. Előre is köszönjük a megértéseteket! A jó hír ebben az az, hogy ezáltal a Ti bónuszaitok is emelkedni fognak!

Ahogyan eddig is, köszönjük a szüntelen támogatást, és várjuk az izgalmas új évet, amely tele lesz növekedéssel, szórakozással, valamint remélhetőleg a világ újra tárt kapukkal vár majd Mindannyiunkat!

Változás a termékpalettán (2021.10.15)

25th Edition Fragrance for Men és for Women

Mivel a parfüm és a szépségápolási trendek a termékek bevezetése óta eltelt közel 20 év alatt jócskán megváltoztak, illetve fejlődésen mentek keresztül, úgy döntöttünk, hogy a 25th Edition férfi és női változatban készült parfümöket megszüntetjük. Jelenleg új illatokat és formulákat vizsgálunk ezen a területen, és azon dolgozunk, hogy a közeljövőben valami izgalmasat tudjunk bemutatni ebben a kategóriában.

Aloe Lotion

A vadonatúj Aloe Body Lotion izgalmas bevezetése miatt úgy döntöttünk, hogy megszüntetjük az Aloe Lotion termékünk forgalmazását. Az Aloe Body Lotion egy mindennap használható hidratálókrém, amely puha, selymes, hidratált és egészséges bőrt eredményez. Könnyed formulája gyorsan beszívódik, így a színtiszta aloe vera és a további hidratáló összetevők jótékony hatásai oda jutnak el, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Forever Epiblanc

A Forever Epiblanc terméket a Sonya napi bőrápoló rendszerének Illuminating Gel tagja nagyrészt már felváltotta a piacon. Az Illuminating Gel új technológiát és erőteljes összetevőket használ fel a bőr ragyogóvá tételének támogatása érdekében. Ennek eredményeként a Forever Epiblanc gyártását megszüntetjük.

Forever Marine Mask

Alapos mérlegelés után, az alacsony szintű globális értékesítés miatt a Forever Marine Mask megszűnik. Azok számára, akik rendszeresen használják ezt a formulát, ajánljuk a Mask Powder és az Aloe Activator termékeket, amelyek hasonló funkciót töltenek be, így segítve a bőrápolással kapcsolatos igények kielégítését.

Travel Kit

A Travel Kit azért szűnik meg, mivel az új termékminták izgalmas bevezetésének köszönhetően, azok ideális társakká válnak az utazáshoz ÉS a jelöltekkel történő, útközben is lehetséges megosztáshoz!

Ahogy eddig sem, most sem vesszük félvállról a termékkínálatunkban bekövetkező változásokat, azonban nagyra értékeljük a lehetőséget, amellyel új, erőteljes formulákat kínálhatunk Forever Üzleti Partnereinknek és a termékek rajongóinak, a globális trendeknek és igényeknek megfelelve. 

© Copyright 2020-2022 | Molnár Tibor | A honlap tartalma előzetes egyeztetést követően szabadon felhasználható.