Hírek, újdonságok, akciók

Figyeld a Twitter oldalt is!
Sikernap
Közzétettük a Sikernap időpontjait
Hír

Örömmel értesítünk 2021. augusztus 28-án a BOK csarnokban kerül megrendezésre a következő Siker nap. Elismerések, orvosi és üzleti előadások! Jelentkezni nálam lehet! A jegyár cca. 5-6000 Ft (még pontosítok)

Forever Aloe Mango
Termékkatalógus 2021-2022
Újdonság

Megérkezett végre hozzánk is az Aloe Mango! 
#736 Forever Aloe Mango
Nettó kiskereskedelmi ár: 28,63 EUR
Pontérték: 0,114 CC
Hamarosan a Hírlevélben bővebben olvashattok róla!

Aloe Jojoba-Sampoo [640]
Aloe-Jojoba Shampoo [640]
Újdonság

Az Aloe-Jojoba Shampoo ötvözi az aloe vera, a jojoba, az argán és a csipkebogyó olaj hatását, hogy finoman tisztítsa meg a hajat a szennyeződésektől és az olajtól, miközben a haj puhává és kezelhetővé válik. Alkalmas minden hajtípusra. 

Forever Essential Oils Lemon [507]
Forever Essential Oils Lemon [507]
Újdonság

A citromolaj az egyik legismertebb és legszélesebb körben használt olaj a világon. Évszázadok óta élénkítő illata és sokoldalúsága miatt tartják számon. Akár porlasztóban használja, szeretni fogja az illóolaj frissítő aromáját.

Aloe-Jojoba Shampoo
Aloe-Jojoba Shampoo
Aloe-Jojoba Conditioner
Újdonság

Az Aloe-Jojoba Conditioner ötvözi az aloe vera és a három olaj keverékét, mely lágyítja és fésülhetővé teszi a hajat anélkül, hogy kiszárítaná a fejbőrt. Ez a könnyű formula a hajszálakba zárja a nedvességet anélkül, hogy elnehezítené azokat, így tökéletes mindennapi használatra az egész családnak.

Aloe Ever-Shield Deodorant
Aloe Ever-Shield Deodorant 
Hamarosan megújul

Ez a (kedvenc) termék hamarosan megújul. Emiatt már csak a készlet erejéig kapható, úgyhogy igyekezz rendelni, ha szeretnél egy olyan "deo"-t, ami nem mérgezi a bőrőd, mégis véd az izzadtságaszag ellen. 

Aloe Propolis Creme
Aloe Propolis Creme
Újdonság

Az Aloe Propolis Creme egy különleges, gazdag krémes keveréke a legendás Aloe Vera Gel-nek és a propolisznak. Egyedülálló összetevőinek kombinációjával, A és E vitamin, valamint válogatott hidratáló tartalma révén táplálja a bőrét.

Forever Aloe MPD
Forever Aloe MPD
Nélkülözhetetlen!

A Forever Aloe MPD 2X általános tisztítószer koncentrátum, mely hatékonyan távolítja el a felületi szennyeződést, a zsíros szennyeződéseket és eltávolítja a foltokat.

© Copyright 2020-2021 | Molnár Tibor | A honlap tartalma előzetes egyeztetést követően szabadon felhasználható.