best css templates

© Copyright 2019 Mobirise - All Rights Reserved

HÍREK, ÚJDONSÁGOK A HONLAPON

2020 február 24.

Kapcsolatfelvétel gyorsítás

A Főoldalra és a Kapcsolat oldalra (legalul) kitettem egy QR kódot. Azt beolvasva a telefonoddal, azonnal megjelennek a  telefonodon a hozzám elvezető kapcsolodási lehetőségek.

2020 február 10.

Új termékek

Bővült a Forever kínálata az Egységcsomagok terén. Valójában a termékek már léteznek egy ideje. Az újdonság az, hogy mostantól egységcsomagban is kapható. 

2020 január 31.

Pinterest

Felfedeztem a Pinterstet, mint a social média egyik oszlopos tagját és elkezdtem használni az Instagram, Facebook mellett. Meg kell mondjam, innovatívabb, mint az Instagram. Úgyhogy a kapcsolatok között (és minden oldal lábrészében) most már ez is szerepel.

2020 február 27.

Rendezvények

Komoly restanciát pótoltam, amikor feltöltöttem az idei, már ismert rendezvények időpontjait. A helyszínek tekintetében még pontosítok, ahogy megtudom én is az információt.

2020 március 15.

COVID-19

A járványhelyzet alakulását figyelembe véve, a megelőzés lehetőségeinek minél hatékonyabb kivitelezésének és betartatásának érdekében cégünk magyarországi raktárainak személyes ügyfélforgalmát 2020. március 16-ától visszavonásig felfüggesztjük.

2020 március 24.

Új oldal, átrendeződés

A főmenü kisebb átalakításon esett át. A koronavírus infoknak helyett kellet biztosítanom, ezért egyelőre a Rex Maughanról és az FLP vállalatról szóló oldalakat a "Háttér" menüpont alá mozgattam át. E mellett megjelent egy új oldal, a "COVID-19".

2020 április 18.

Az Árlista oldal átmozgatása

Az Árlista oldal kikerült a Letöltések alól és megjelent a főmenüben. Egyúttal új verzió (2.1) is készült.

2020 június 15. 

Visszarendeződés

A pandémia csitulásával a fókuszunk lassan visszarendeződik a megszokott feladatainkhoz. Ezzel összhangban a honlap menüszerkezete is visszaállt. A COVID19 tartalom a "Továbbiak" menü alá került.

2020 június 23.

Árlista frissítés

Kiadtam a 2.3-as verziószámú Árlistát.
Változások
- töröltem a megszűnt termékeket
- javítottam a Touch of Forever doboztartalmat
- javítottam néhány termék nevét
- pontosítottam a belső használati utasítást (about sheet)

RAGADD MEG A LEHETŐSÉGET!

FELELŐSÉG KIZÁRÁSA

Ez a honlap a Forever Living Magyarország egyik forgalmazójának honlapja. A Forever Living hivatalos honlapjának címe http://foreverliving.com, amely nem egyezik ezzel a honlappal.

Jelen honlapon található valamennyi Termék és Marketing információ forrása a Forever Living Magyarország illetve a Forever Living Products International honlapok.

SOCIAL MÉDIA