+36 20 406 3616 |   flp@molnartibor.eu |  360-000-184-570  WEBSHOP

Hírlevél-feliratkozásról, előnyökről

A feliratkozott olvasóim rendszeresen kapnak rövid, lényegretörő sok esetben utcáról be nem szerezhető információkat, tájékoztatókat az e-mail címükre. A cikkek első sorban termékekről, tapasztalatokról szólnak. Írok akciók ról is természetesen és persze magáról a Forever üzleti lehetőségről, vállalkozásról. A feliratkozáshoz szükséges linket vagy QR kódot az oldal alján megtalálod.

Ha még nincs a telefonodon QR kód olvasó, letölthetsz egy ingyenes APP-ot Android  vagy  iPhone  telefonra. (Persze, számos APP létezik, ez csak egy-egy a sok közül.)

Biztonságban érezheted magad!

...ráadásul, bármikor leiratkozhatsz!

HITELES

Napi szinten foglalkozom mind a termékekkel, mind az üzleti lehetőséggel. Szoros a kapcsolat a felsővonallal, ezért a hírek, újdonságok, hiteles információk hozzád is eljuthatnak áltam.

VALÓS

Amennyiben érdekelnek a termékek és/vagy az anyagi jólét megtermtésének módja, akkor ez egy jó, sallgangoktól mentes információs csatorna. Nem spammelek! Nincs "követés", "likevadászat", "cukimacska..." csak érdemi információ! 

BIZTONSÁGOS

A feliratkozásnál megadott néhány adatod nálam marad, azt harmadik félnek nem adom át -miért is tenném?! Egyébként is, tettem erről nyilatkozatot. Garanciát vállalok, szóval biztonságban vagy! 

LÉNYEGRETÖRŐ

Informatikusként kedvelem a céltudatos, a tényekre fókuszáló kommunikációt. A hírleveleket én szerkesztem, így ezt a mentalitást tükrözik a cikkek is. 

FELIRATKOZÁS

A feliratkozás egyelőre szünetel, új tartalmak készülnek.

Feliratkozás