+36 20 406 3616 |   flp@molnartibor.eu |  360-000-184-570  WEBSHOP

Árjegyzék kétféle módon...

Legyél mindig naprakész az árakkal! Kétféle módon is hozzáférhetsz az árjegyzékhez: Excelben és PDF-ben. Minden hivatalos árfolyam változáskor aktualizálom az Excelben az árfolyam indexet, így pontosan számolhatsz. A PDF verzió picit később követi az Excel verziót.

Tovább az árjegyzékhez

Az érvényes szállítási díjtételeket a BLOG-on megtalálod. Érdemes tudni, hogy az inflációval és az egyéb rárakodó költségek folyamatos emelkedése miatt, évről-évre nőnek a szállítási díjak is. 
Kivéve
, amennyiben 2cc értékben vásárolsz!

Tovább a BLOG-hoz

 Microsoft Excel formátum

Ebben a változatban azonnal látod a megjelölt termékek árát euróban, forintban, sőt azt is megmutatja a kalkulátor, hogy mennyi cc értékben vásárolsz. Az "F" oszlopban egyszerűen beírod a vásárolni kívánt termék darabszámát annak sorában. A "O1" mező (← ez itt egy o, mint olló, betű, nem a nulla) lenyiló menüjében kiválasztod az üzleti szintedet és már kész is vagy! (Alaphelyzetben Preferred Customer)
Részletesebb magyarázat a "HELP" fülön olvasható. A narancs hátterű termékek csak Szlovéniából szerezhetők be. Az áthúzott és szürkével írt termékek pillanatnyilag nem kaphatók. Minden termék kódja (pl. "196" vagy "715", stb.) egyúttal link a termék webshop oldalára. Ott már csak a kosárba kell tenned.

 Adobe Acrobat formátum

Egyszerűbb módja az árak megismerésének, a Forever árlistája. Itt nyilván nem tudsz dinamikusan számolni, de ha letöltöd, a következő árfolyam változásig érvényes árlista lehet a zsebedben. Ez az árlista a Forever webshopból letölthető, publikus, hivatalos verzió klónja.