CSATLAKOZÁS A VÁSÁRLóI KÖZÖSSÉGHEZ

Minden bizonnyal csatlakozni szeretne/szeretnél a nagykereskedelmi áron történő vásárlói körhöz. Ehhez szükséges egy szponzor, aki támogat, segít ebben és a jövőbeli kérdésekben.

Az FLP terminológia szerint SZPONZOR az a személy, aki tájékoztat, segít válaszokat szerezni a kérdéseidre, segít eligazodni a termékek használatával kapcsolatban, illetve amennyiben szeretnél üzletet is építeni, segíti számodra annak a sikerre vitelét.

Amennyiben megtisztelsz és elfogadsz engem támogató személynek, akkor az első rendelésnél (ami egyúttal csatlakozás is) az én adataimra szükséged lesz. (lásd alább...)

Az interneten keresztül történő regisztráció esetén - amennyiben ezt a linkeket használod - nem lesz szükséged a szponzor adatainak megadására, azt már kitöltve fogod látni az űrlapon. Ettől függetlenül, javaslom, hogy a tényleges regisztráció/vásárlás megkezdése előtt keress meg, hogy átbeszéljük a még esetleges kérdéseid!
Az oldalon megtalálsz minden információt, ami a csatlakozáshoz, első (illetve későbbi) vásárláshoz szükséges de idemásoltam egy abból készült kivonatot. Tovább... 

Regisztráció, első rendelés

Az interneten keresztül történő regisztráció esetén - amennyiben az ezen az oldalon található linkeket használod - szükség van a szponzor (adatainak megadására. Ezeket már ELŐRE kitöltve fogod látni.
A regisztráció megkezdéséhez az FLP SHOP weboldalt kell felkeresned. Az oldalon megtalálsz minden információt, ami a csatlakozáshoz, első (illetve későbbi) vásárláshoz szükséges de idemásoltam egy abból készült kivonatot. Tovább... 

 • Szponzor: Molnár Tibor
 • Azonosító szám; 360-000-184-570
 • Telefonszám: +36 20 406 3616
Regisztráció

Gyakori kérdések és válaszok

Sem a Regisztrációnál, sem később nem találkozol rejtett, járulékos költségekkel. A Foreverhöz való csatlakozás díjmentes. Az első vásárlás és az esetleges csomagküldés költsége lesz mindössze a költséged. Magyarországon a minimális vásárlási összeg 55€ + ÁFA

Ez nem egy tagdíjból, regisztrációból, ilyen-olyan díjakból finanszírozott vállalat, ezért nem is kell Éves díjat fizetni. Nem is ismert ez a kifejezés a Forever szóhasználatában.

Ahogy sem Regiszrációs, sem Éves tagdíj, úgy semmiféle meghosszabbítási díjat sem kell fizened. A Forever vállalat nem használja ezeket a más MLM cégeknél alkalmazott járulékos költségek beszedését. Csatlakozz és használd a termékeket!

Vásárolsz, amikor- és amennyi termékre szükséged van (a nagykereskedelmi kedvezményhez minimum nettó 55€ +ÁFA). Megteheted, hogy akár évekig nem vásárolsz, ettől még ugyanúgy tagja maradsz a vásárlói közösségnek. 

Ebben a rendszerben nem kötelező semmi, így az üzletépítés is csak egy lehetőség. Vásárlásaid történhetnek kedvezőbb áron, ehhez nem kell üzletet építened. Ha azonban szeretnéd tovább csökkenteni a vásárlásaidra fordított öszeget, esetleg teljesen költségmentessé tenni azt, akkor ajánld a termékeket barátaidnak, ismerőseidnek, a szomszédnak, a hentesnek, a szülő ismerősöknek, focicsapat tagjainak, a munkatársaidnak, a műkörmösnek, a fodrászodnak, az autószerelődnek, a postásnak... szóval, mindenkinek!
A Forever vállalkozásban nem eladunk - nem zöldséges kofák vagyunk - hanem a saját tapasztalatok alapján ajánljuk a termékeket, majd hozzásegítjük az érdeklődőt egy vásárlói tagsághoz.

Igen! Sőt, a pandémia idején kifezejezetten erre ösztönöz a cég. A rendszer fel van építve, s már a pandémia előtt is évek óta lehet online rendelni, vásárolni. Kérheted a csomagod átvételi pontra de akár futárszolgálat segítségével az ajtódig!

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben Ön vásárolni szeretne Webáruházunkban, vagy érdeklődik az FLP üzleti lehetősége iránt, javasoljuk, csatlakozzon partnerhálózatunkhoz. Kizárólag 18. éven felüliek csatlakozhatnak az FLP hálózathoz és köthetnek Forever Üzleti Partneri szerződést. Erre csak úgy van lehetősége, ha egyik Forever Üzleti Partner közreműködését kéri. (...)
Az Ön csatlakozását készséggel megkönnyítjük azzal, hogy Webáruházunkban elektronikusan kitöltheti jelentkezési lapját és elektronikusan megkötheti a Forever Üzleti Partner szerződést. Természetesen lehetőség van a jelentkezési lap papír alapú személyes kitöltésére és aláírására is. Jelentkezésének elfogadására csak az első termékrendelésével együtt kerülhet sor.

 1. Állítsa össze első megrendelését a termékek virtuális kosárba helyezésével. Jelentkezését csak első megrendelésével együtt fogadjuk el.

 2. Töltse ki a következő oldalon található adatlapot. Az adatok között meg kell jelölnie annak a személynek a nevét és azonosító számát, akinek közreműködésével Ön kapcsolatba került áruházunkkal. Ettől a személytől Ön további információkat és segítséget kaphat, amennyiben kéri.
 3. Ha Ön nem egy partnerünk ajánlására kereste fel áruházunkat, kérjük, ismeretségi körében keressen egy ilyen személyt, mivel az Ön regisztrációja csak így lehetséges.
 4. Olvassa el figyelmesen az adatbeíró rész alatti linkekről megnyitható ÁSZF-t és Adatvédelmi Szabályok nevű dokumentumot, és ha azzal kapcsolatban kérdései támadnak, kérjen információt a fent megnevezett ismerősétől, aki készséggel az Ön segítségére fog sietni. Amennyiben a kérdéseire választ kapott, töltse ki elektronikusan a jelentkezési lapot! Amennyiben a kérdéseire választ kapott, kattintson a következő oldal alján levő jelölő négyzetre, majd a Regisztráció és megrendelés elküldése gombra.
 5. Majd a következő oldalakon válassza ki a kívánt fizetési és szállítási módot! Abban az esetben, ha házhozszállítást vagy csomagpontos átvételt választ szükséges a futárszolgálatok és a csomagpontok üzemeltetőinek Adatkezelési tájékoztatóit elfogadnia. Ezt követően kattintson Regisztráció és megrendelés elküldése gombra!
 6. Ezt követően Ön az Ön által megadott e-mail címre egy automatikus E-mail cím megerősítése tárgyú e-mailt fog kapni. Erre azért van szükség, hogy személyes adatai között e-mail címe biztosan helyesen kerüljön rögzítésre adatbázisunkban. Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy regisztrációja nem véglegesül és rendelése nem kerül feldolgozásra addig, amíg az E-MAIL CÍM MEGERŐSÍTÉSE feliratra való kattintással nem igazolja vissza számunkra e-mail címének helyességét. Ha az automatikus visszaigazoló üzenet nem érkezik meg önhöz, vagy amennyiben Webáruházon keresztül történő vásárlása során megadott adatok elektronikus rögzítésére hibásan kerül sor, kérjük, annak kijavítása érdekében  keresse internetes Webáruházunk ügyfélszolgálatát a következő telefonszámok valamelyikén: +36 1 269 5370, +36 70 436 4290, +36 70 436 4291, vagy jelezze a problémát e-mailben a webshop@foreverliving.hu e-mail címen!
 7. Miután rendszerünk érzékelte, hogy ön megerősítette e-mail címét munkatársaink összevetik az Ön jelentkezési lapjának adatait partnereink nyilvántartott adataival annak előzetes megállapítása végett, hogy Ön nem szerepel-e már bejegyzett partnereink között, mivel a kettős regisztráció rendszerünkben nem megengedett. Az ellenőrzés után e-mailben elküldjük önnek Forever Üzleti Partner kódszámát és a webshop további használatához szükséges jelszavát. Amint megkapja ezt az e-mailt kérjük, hogy a lehető leghamarabb lépjen be a kapott jelszóval https://www.flpshop.hu/ oldalunkra, és a Fiókom menüpontban tekintse meg és ellenőrizze Forever Üzleti Partneri Jelentkezés elnevezésű szerződését! Amennyiben adateltérést talál, kérjük jelezze webáruházunk ügyfélszolgálatán a következő telefonszámok valamelyikén: +36 1 269 5370, +36 70 436 4290, +36 70 436 4291, vagy e-mailben a webshop@foreverliving.hu e-mail címen!
 8. Végül elküldjük Önnek megrendelése visszaigazolását. Ha első megrendeléséhez bankkártyás vagy PayPal fizetési módot választott, ebben a második levélben egy linket küldünk Önnek, amelyre kattintva elvégezheti a bankkártyás vagy a PayPal fizetést. Ha Ön első megrendelésekor utánvétes fizetési módot választott, a megrendelt termékek árát azok átvételekor kell megfizetnie. Erről részletesebben olvashat a főoldal ÁRUHÁZUNK HASZNÁLATÁRÓL menüpontjában.
 9. A Forever Üzleti Partner szerződés rögzítésre kerül https://www.flpshop.hu/ ldal szerverén és utóbb hozzáférhető lesz a Fiókom/Regisztráció menügomb alatt. A szerződés nyelve magyar. Az eljárás a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk) alapján elektronikus úton történő szerződéskötésnek minősül. A szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.

Sem vásárlás nélküli regisztrációra, sem Forever Üzleti Partneri (FBO) regisztráció nélküli vásárlásra nincs lehetőség - kivéve természetesen azt az esetet, ha Ön már regisztrált partnerünk.

Új regisztrációval együtt leadott első megrendelés nem vehető át Pick Pack Ponton és FoxPost csomagponton.
A kézbesítéssel, áruátvétellel kapcsolatos további tudnivalókért kattintson ide: Kézbesítés, áruátvétel

© Copyright 2020-2022 | Molnár Tibor | A honlap tartalma előzetes egyeztetést követően szabadon felhasználható.