free site creation software

FLP REGISZTRÁCIÓ

kötöttségek nélkül

Ha csatlakozni szeretnél a nagykereskedelmi áron vásárlókhoz, szükséged van egy szponzorra, aki támogat, segít ebben és a jövőbeli kérdésekben.

Az interneten keresztül történő regisztráció esetén FLP azonosító számot (ID) és a szponzor nevét fogja kérni a rendszer. Megtisztelsz, ha elfogadsz engem szponzorodnak. Kérlek, a tényleges regisztráció megkezdése előtt keress meg, hogy  átbeszéljük a még esetleges kérdéseid.
A regisztráció megkezdéséhez az FLP SHOP weboldalt kell felkeresned. Az oldalon megtalálsz még egy rövid tájékoztatót a tudnivalókról, amelyet ennek az oldalnak az aljára másoltam. 

Természetesen van lehetőség a személyes (papír alapú) regisztrációra is. Ebben az esetben is segítek!

Ezekre szükséged lesz:
- Szponor neve: Molnár Tibor
- Szponzor azonosító száma: 360-000-184-570
- Szponzor telefonszáma: +36 20 406 3616
 1. NINCS REGISZTRÁCIÓS KÖLTSÉG - sem most, sem később nem találkozol "rejtett" költségekkel.
 2. NINCS ÉVES DÍJ - Ez nem egy tagdíjból önfentartó vállalat, ezért nem is kell más mellett, éves díjat fizetni. 
 3. NINCS MEGHOSSZABBÍTÁSI DÍJ - Ez nem egy tagdíjból önfentartó vállalat, ezért nem is kell - ahogy Éves díjat sem - úgy tagi meghosszabbítási díjat fizetni. 
 4. NINCS TAGSÁGI DÍJ - Ahogy a fenti két díj sincs, úgy természetesen Tagsági díj sincs. Csatlakozz és használd a kezvezményt!
 5. NINCS VÁSÁRLÁSI KÉNYSZER - Vásárolsz, amikor- és amennyi termékre szükséged van (a nagykereskedelmi kedvezményhez minimum nettó 55€).
 6. NEM KÖTELEZŐ AZ ÜZLETÉPÍTÉS - Ebben a rendszerben nem kötelező semmi, így az üzletépítés is csak egy lehetőség. Vásárlásaid történhetnek kedvezőbb áron, ehhez nem kell üzletet építened. Ha azonban szeretnéd tovább csökkenteni a kiadásokat, esetleg ingyenessé tenni a vásárlásokat, akkor ajánld a termékeket barátaidnak, ismerőseidnek, a szomszédnak, a hentesnek, a szülő ismerősöknek, focicsapat tagjainak, a munkatársaidnak, a műkörmösnek, a fodrászodnak, az autószerelődnek, a postásnak... szóval, mindenkinek!
  Nem eladsz, hanem ajánlasz! A kettő nem ugyanaz, ugye ez könnyen belátható. Ajánlottál már - például - egy mozifilmet a barátodnak? Mennyi jutalékot kaptál a mozitól?

Tisztelt Érdeklődő!


A Forever Living Products egy zártkörű fogyasztói hálózat, így internetes áruházunkban csak azok a személyek vásárolhatnak, akik egy jelentkezési lap aláírásával (amely egy szerződés köztük és a Forever Living Products Magyarország Kft. között) csatlakoznak partnerhálózatunkhoz. Ennek folyamata a következő: 

 1. Állítsa össze első megrendelését a termékek virtuális kosárba helyezésével. Jelentkezését csak első megrendelésével együtt fogadjuk el.
 2. Töltse ki a következő oldalon található adatlapot. Az adatok között meg kell jelölnie annak a személynek a nevét és azonosító számát, akinek közreműködésével Ön kapcsolatba került áruházunkkal. Ettől a személytől Ön további információkat és segítséget kaphat, amennyiben kéri.
 3. Ha Ön nem egy partnerünk ajánlására kereste fel áruházunkat, kérjük, ismeretségi körében keressen egy ilyen személyt, mivel az Ön regisztrációja csak így lehetséges.
 4. Olvassa el figyelmesen az adatbeíró rész alatti szöveges részt, és ha azzal kapcsolatban kérdései támadnak, kérjen információt a fent megnevezett ismerősétől, aki készséggel az Ön segítségére fog sietni.
 5. Amennyiben a kérdéseire választ kapott, kattintson a következő oldal alján levő jelölő négyzetre, majd a Regisztráció és megrendelés elküldése gombra.
 6. Ezt követően Ön az Ön által megadott e-mail címre egy automatikus visszaigazoló üzenetet fog kapni. Ebben az üzenetben megkapja Forever Üzleti Partner kódszámát és a webshop további használatához szükséges jelszavát. Ha az automatikus visszaigazoló üzenet nem érkezik meg önhöz, kérjük, keresse internetes áruházunk ügyfélszolgálatát a következő közvetlen telefonszámok valamelyikén: +36 22 500 020, +36 22 333 167, +36 70 436 4286, vagy jelezze a problémát e-mailben: webshop@foreverliving.hu
 7. Ezt követően munkatársaink összevetik az Ön regisztrációs lapjának adatait partnereink nyilvántartott adatival annak előzetes megállapítása végett, hogy Ön nem szerepel-e már bejegyzett partnereink között, mivel a kettős regisztráció rendszerünkben nem megengedett. Az ellenőrzés után Ön egy újabb e-mailt kap tőlünk, melynek mellékleteként elküldjük Önnek megrendelése visszaigazolását. Ha első megrendeléséhez bankkártyás vagy PayPal fizetési módot választott, ebben a második levélben egy linket küldünk Önnek, amelyre kattintva elvégezheti a bankkártyás vagy PayPal fizetést. Ha Ön első megrendelésekor utánvétes fizetési módot választott, a megrendelt termékek árát azok átvételekor kell megfizetnie. Erről részletesebben olvashat a főoldal ÁRUHÁZUNK HASZNÁLATÁRÓL menüpontjában.
 8. Az első termékcsomaggal együtt Ön megkapja (a futártól vagy FLP irodai termékátvétel esetén az FLP munkatársától) azt a kettő példányos jelentkezési lapot, amelyet az Ön által megadott adatok alapján töltünk ki. Ezt a jelentkezési lapot Önnek alá kell írnia, így a magyar jogszabályoknak megfelelő szerződés jön létre Ön és Társaságunk között. Sem vásárlás nélküli regisztrációra, sem pedig regisztráció nélküli vásárlásra nincs lehetőség.
 9. Javasoljuk, kattintson az alábbi "Tovább a regisztrációhoz" nyomógombra, ahol megtekintheti a fent említett adatbekérő részt és a szöveges részeket. Arról az oldalról lehetősége lesz visszalépni erre a lapra, akár anélkül, hogy onnan elküldené részünkre üzleti partneri jelentkezését. Ha a jelentkezés előtt tájékozódni szeretne az áruház használatáról, a megfelelő menügombra kattintva ezt is megteheti, de javasoljuk, ne habozzon élni azzal a személyes információs lehetőséggel sem, amelyet az Ön által választott és a jelentkezési lapon megjelölt, vagy megjelölni kívánt személytől kaphat.

RAGADD MEG A LEHETŐSÉGET!

FELELŐSÉG KIZÁRÁSA

Ez a honlap a Forever Living Magyarország egyik forgalmazójának honlapja. A Forever Living hivatalos honlapjának címe http://foreverliving.com, amely nem egyezik ezzel a honlappal.

Jelen honlapon található valamennyi Termék és Marketing információ forrása a Forever Living Magyarország illetve a Forever Living Products International honlapok.

SOCIAL MÉDIA