360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

Új termék a látóhatáron

A Forever bemutatott egy új terméket, a Forever AloeTurm [031] tablettát.

Az Aloe vera jóságát és a kurkuma tisztaságát az Ayurveda is említi. A Forever AloeTurm erős csíraölővel rendelkező termék, amely egy világszerte szabadalmaztatott készítmény az immunitás erősítésére, fájdalomcsillapításra, szájhigiéniára, valamint a közönséges köhögés és megfázás jeleinek és tüneteinek kezelésére. Ezek a szájban feloldódó pasztillák biztosítják a kurkumin közel 100%-os bukkális (szájban felszívódó) bejuttatását közvetlenül a véráramba, biztonságosan és mellékhatásmentesen. 100%-ban természetes, 100%-ban biztonságos.

Kurkuma (botanikai neve Curcuma longa) és Aloe Vera (botanikai neve: Aloe barbadensis) az elmúlt évszázadok óta ismertek az emberiség számára szerte a világon. Ez a két gyógyhatású növény számos egészségügyi állapotra bizonyította már jótékony hatását. A két, növény alapú összetevő az élelmiszerlánc részét képezik és biztonságosan fogyaszthatók. A Forever AloeTurm az egyetlen szabadalmaztatott termék a világon, amely a kurkuma és az Aloe vera jótékony hatását egy lágy, puha szájban feloldódó cukorkában kínálja. Nem gyógyszer, hanem - hasonlóan a többi Forever termékhez - táplálék kiegészítő. 

Hogyan kell használni a Forever AloeTurmTM ?

A Forever AloeTurm pasztillát a szájban kell tartani rágás nélkül. Speciális formulája lassan oldódik fel a szájban, felszabadítva a hatóanyagokat. Mivel a szájüregünk lágy szövetekből áll, és gazdag vérellátású, a gyógyhatású összetevők a szájüregből szívódnak fel és kerülnek közvetlenül a véráramba.

Milyen egészségügyi előnyei vannak a Forever AloeTurm-nak?

  • ez a termék segít az immunitás javításában, az antiszeptikus és antibakteriális hatása miatt 
  • segít a szájhigiénia fenntartásában, kezelheti a szájfekélyt, a fogínyvérzést 
  • torokfájás, közönséges köhögés és megfázás
  • az antioxidáns, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és antibakteriális tulajdonságok segítik a sebgyógyulást enyhe bőr- és lágyrészfertőzéseknél, mint például a kisebb vágások, zúzódások és felületi sebek
  • gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően enyhítheti az enyhe fájdalmakat és fájdalmakat.
  • a kurkuma és az aloe vera a bőr egészségére gyakorolt jótékony hatásairól ismert. Hatékony segédanyag a pattanások és egyéb helyi bőrproblémák kezelésében.

Miért a szájban oldódó a Forever AloeTurm?

A természetes növényi kivonatok számos komplex összetevőt tartalmaznak, és ezek mindegyike különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Ahhoz, hogy az egészségügyi előnyöket biztosítsák, jól eljuttathatónak kell lennieük a véráramba. A sav a gyomorban - és más emésztőnedvek - hatástalanítják ezeket a növényi eredetű gyógyhatású gyógynövényeket és ezért nagy dózisokat kell szedni. Számos gyógyászati tulajdonság a bélrendszeri hatástalanítás és a rossz felszívódás miatt elveszik. A buccalis (szájon át történő) felszívódás megkerüli a gyomor-bél traktust, ezáltal a bioaktív anyagok és alkotóelemek teljes hatásspektrumát a véráramba juttatva érhető el a kívánt fiziológiai hatás.

Hány Forever AloeTurm pasztillát lehet bevenni egy nap?

Ez a termék 18 év feletti felnőtteknek ajánlott.

Az ajánlott adagok a következők:

  • a bőr egészségének megőrzéséhez és a szájhigiéniához: 2 pasztilla
  • immunerősítés: 1-2 pasztilla
  • fájdalomcsillapítás és köhögés: 3-4 pasztilla
  • torokfájás, köhögés, megfázás, kisebb vágások és zúzódások, szájfekély és fájdalmak esetén: 3 pasztilla, legalább öt napon keresztül

Ha a tünetek továbbra is fennállnak és/vagy súlyosbodnak, kérjük, forduljon orvoshoz! Maximális napi adag 4 pasztilla. Ne lépje túl a maximális napi adagot!

A termék Magyarországon még nem kapható.