360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

Rex Maughan az emberek két legfontosabb célját szem előtt tartva alapította meg 1978-ban a céget. Az Egészség és Anyagi biztonság megteremtése lebegett a szeme előtt. Azóta az FLP több, mint 160 országban van jelen.
A Forever Living Products első helyen áll a világ aloe vera termelői, feldolgozói, s az aloe vera alapú termékek forgalmazói között.

Elköteleződés a minőség iránt

A Forever Living elkötelezett amellett, hogy a piacon a legjobb termékeket állítsa elő. Vannak az ipari szabványok, vannak a kormányzati szabványok és van a Forever Living - a legmagasabb minőséget előíró - szabvány. Saját ültetvényeinken termesztjük a növényeket, saját gyárunkban dolgozzuk fel, s saját elosztó hálózatunk keresztül értékesítjük a termékeket.

kÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Más vállalatokkal szemben, amelyek azzal hencegnek, hogy mekkora felelősséget vállalnak a környezetvédelemért, a Forever Living folyamatosan ellenőrzi saját működési gyakorlatát a hatékonyság érdekében. Nem azért tesszük ezt, mert ez a trend, hanem azért tesszük, mert ez a helyes! Az általunk termesztett 50 millió Aloe növényből 20 tő ugyanannyi CO2-t alakít át oxygénné, mint egyetlen fa.