360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

Feliratkozás hírlevélre

Az alábbi űrlap elküldése után nyisd meg a levelező programod és az admin@molnartibor.eu címről érkező levélben látható gombbal erősítsd meg a feliratkozási szándékod. Elképzelhető, hogy a levél a SPAM vagy PROMÓCIÓK, esetleg FRISSÍTÉSEK mappába került, attól függően, milyen levelező rendszert használsz. Szóval, ha nem találod a levelet, érdemes megnézni ezeket a mappákat is.

Pár tudnivaló még a feliratkozás előtt.

Biztonságban érezheted magad!

Hiteles

Napi szinten foglalkozom mind a termékekkel, mind az üzleti lehetőséggel. Szoros a kapcsolat a felsővonallal, ezért a hírek, újdonságok, hiteles információk általam hozzád is eljuthatnak.

Valós

Amennyiben érdekelnek a termékek és/vagy az anyagi jólét megtermtésének módja, akkor ez egy jó, sallgangoktól mentes információs csatorna. Nem spammelek! Nincs "követés", "likevadászat", "cukimacska..." csak valós információ!

Biztonságos

A feliratkozásnál megadott néhány adatod nálam marad, azt harmadik félnek nem adom át -miért is tenném?! Egyébként is, tettem erről nyilatkozatot. Garanciát vállalok, szóval biztonságban vagy! 

Lényegretörő

Informatikusként kedvelem a céltudatos, a tényekre fókuszáló kommunikációt. A hírleveleket én szerkesztem, így ezt a mentalitást tükrözik a cikkek is.