360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

Új termék: Nourishing Hair Oil

A Forever bemutatott egy új, tápláló hajolajat. 

Milyen előnyökkel jár a használata?

  • rehidratálást, fényt és a göndörség szabályozását ad
  • hat növényi olajat tartalmazva táplál
  • szilikonmentes összetevői nem károsítják a hajat
  • pipettát, a pontos adagoláshoz

A Forever's Nourishing Hair Oil megújuló, növényi alapú szilikon-alternatívákat tartalmaz, amelyek erősítik a hajat, és védik a haj hajlításból és súrlódásból eredő kopástól. Ezen kívül a céklakivonat selymesen sima tapintásúvá és egészségessé teszi a hajat. A hajolaj használható nedves vagy száraz, rövid vagy hosszú hajra. Finoman gyümölcsös, virágos illata van, és gyorsan beszívódik anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírosnak érezné. Ideális az Aloe-Jojoba samponnal és kondicionálóval együtt használni.

A benne található növényi olajokról:

Hat szilikonmentes növényi olaj gondoskodik a rehidratálásról és táplálásról. Az abesszíniai olaj a Crambe abyssinica (a repce rokona) növényből származik. Védi és erősíti a hajat, hogy jobban megbirkózzon a hajformázással és a környezeti stresszel. A jojobaolaj fényes hajat ad, amelyet könnyű kifésülni. Az erősítő patauaolaj antioxidánsokban gazdag, amelyek nyugtatják és simítják a hajat. A japán kamélia növényből kivont Tsubaki olaj rugalmasságot biztosít. A "Cerrado aranyaként" ismert pequi olaj egy brazil fa gyümölcséből származik, zsírsavai és antioxidánsai fényt adnak a hajnak és csökkentik a göndörséget. Végül a sáfránymagolaj, amely rehidratál és puha, egészséges hajat biztosít.

Kinek való?
A tápláló hajolaj minden hajtípusra alkalmas, és nedves vagy száraz hajra egyaránt alkalmazható. Tehát 

Ez a hajolaj egy száraz, "könnyű" olaj, amely az aloét hat szilikonmentes növényi olaj keverékével ötvözi, amelyek segítenek nedvességet, fényt és göndörséget biztosítani. Édesen "finom" gyümölcsös-virágos illattal rendelkeznek. A termék hamarosan Magyarországon is kapható lesz! Figyeld az árlistát!
A rövid bemutató video megtekinthető a YT csatornámon