360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

2023 Global Green Beauty Awards nyertesk bemutatása

A Forever Aloe Vera Gel a 2023-as Global Green Beauty Awards-on a legjobb Aloe Vera terméknek járó ezüst díjat nyerte el! Ezek a díjak olyan kiemelkedő zöld és tiszta márkákat díjaznak, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a fenntartható összetevőkre és a környezeti felelősségvállalásra, ami tökéletesen illeszkedik a Forever értékeihez és Aloe Vera gélünk tulajdonságaihoz.

Görgess lejjebb vagy keress rá a "Forever" szóra a nyertesek listáján!

A márkák élénk érdeklődést tanúsítanak az összetevőik fenntarthatósága iránt is - olyan kérdéseket tesznek fel, mint például: "Hogyan termesztik?" "Hol termesztik?" "Újratelepítjük-e?" "Mekkora a szénlábnyomunk?". 

Maguk az összetevők is döntő fontosságúak - a márkák egyre inkább a természetes vagy organikus termékek felé fordulnak, és eltávolodnak a káros toxinoktól és tartósítószerektől.  A vegánság és a kegyetlenségtől való mentesség felé is nagymértékben törekedtek.  Egyes márkák mindezeket a zöld etikákat együttesen alkalmazzák, mások pedig megteszik az első lépéseket a környezetre gyakorolt hatásuk csökkentése vagy a természetközelibbé válás érdekében.