360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

Forever Üzleti Partneri meghatalmazások visszavonása

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmed a korábban bejelentett, 2024-es változásokra.

  1. 2024. február 1-től a meghatalmazások jelenlegi formája megszűnik. A webshopos rendelések leadásakor lehetőség lesz jelezni, hogy ki veheti át a terméket a Forever raktárában. (Természetesen ez utóbbi változást a webshopon történő fejlesztés támogatni fogja.)
  2. A meghatalmazások átalakulásával 2024. február 1-től a csoportos rendelések lehetősége is megszűnik.
  3. Azon FBO-k, akiknek a Forever Living Products Magyarország Kft. jutalékot/bónuszt fizet, illetve céges termékvásárlást tesz lehetővé, 2024. január 31-ig meg kell újítaniuk a céges átruházói szerződésüket!

    2024. február 1-től csak azoknak az Üzleti Partnereinknek állít ki az FLP céges termékszámlát, illetve fizet ki bónuszokat, akik ezen céges megújításnak eleget tesznek. Ennek megfelelően a mellékelt dokumentumot ki kell tölteni és a szükséges vállalkozói dokumentumokkal együtt mielőbb eljuttatni a szamla@foreverliving.hu címre. (A dokumentumokat ezúttal csak e-mailben kell küldeni.)

    Fontos tudni, hogy a Forever, a Nemzetközi Üzletpolitikájának megfelelően, csak a szolgáltatást (is) nyújtó vállalkozások átruházását tudja elfogadni. Ezért a következő tevékenységi körök egyikének kötelezően szerepelnie kell az átruházás elfogadásához:
  • 749002 Közvetítési, ügynöki szolgáltatás
  • 7490 Mns egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység

A cégeteket érintő bármilyen jellegű változást 15 napon belül be kell jelenteni az év folyamán.

A Gyakori kérdések között megtaláljátok az ezekre a változásokra vonatkozó válaszokat is. Amennyiben mégsem és kérdés merülne fel, az e-mailben a szamla@foreverliving.hu címre küldött levélben fogalmazhatod meg.