360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

Nourishing Hair Oil & Aloe Bio-Cellulose Mask

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy Nourishing Hair Oil és új, 3 db-os kiszerelésű Aloe Bio-Cellulose Mask termékeink a 2024.03.12-tűl elérhetők webshopunkban és Telecenterünkön.

Bár már egyszer (2023.10.01) volt róla szó, hogy lehet majd kapni a Nourishing Hair Oil-t, de most valóban megérkezett a raktárakba. Hogy ne kelljen keresgélni, újra leírom, amit érdemes tudni erről az új termékről. Az Aloe Bio-Cellulose Mask terméknél változás állt be. Egyrészt lejjebb ment az ára, másrészt hármas kiszerelésben van, harmadrészt a pontértéke is változott. Ezek az új termékek már az Árlistában szerepelnek természetesen, és halványsárgával, mint újdonság vannak feltüntetve. 


Tehát akkor ismét a Nourishing Hair Oil-ról! Milyen előnyökkel jár a használata?

  • rehidratálást, fényt és a göndörség szabályozását ad
  • hat növényi olajat tartalmazva táplál
  • szilikonmentes összetevői nem károsítják a hajat
  • pipettát, a pontos adagoláshoz

A Forever's Nourishing Hair Oil megújuló, növényi alapú szilikon-alternatívákat tartalmaz, amelyek erősítik a hajat, és védik a haj hajlításból és súrlódásból eredő kopástól. Ezen kívül a céklakivonat selymesen sima tapintásúvá és egészségessé teszi a hajat. A hajolaj használható nedves vagy száraz, rövid vagy hosszú hajra. Finoman gyümölcsös, virágos illata van, és gyorsan beszívódik anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírosnak érezné. Ideális az Aloe-Jojoba samponnal és kondicionálóval együtt használni.

A benne található növényi olajokról:

Hat szilikonmentes növényi olaj gondoskodik a rehidratálásról és táplálásról. Az abesszíniai olaj a Crambe abyssinica (a repce rokona) növényből származik. Védi és erősíti a hajat, hogy jobban megbirkózzon a hajformázással és a környezeti stresszel. A jojobaolaj fényes hajat ad, amelyet könnyű kifésülni. Az erősítő patauaolaj antioxidánsokban gazdag, amelyek nyugtatják és simítják a hajat. A japán kamélia növényből kivont Tsubaki olaj rugalmasságot biztosít. A "Cerrado aranyaként" ismert pequi olaj egy brazil fa gyümölcséből származik, zsírsavai és antioxidánsai fényt adnak a hajnak és csökkentik a göndörséget. Végül a sáfránymagolaj, amely rehidratál és puha, egészséges hajat biztosít.

Kinek való? A tápláló hajolaj minden hajtípusra alkalmas, és nedves vagy száraz hajra egyaránt alkalmazható. Tehát 

Ez a hajolaj egy száraz, "könnyű" olaj, amely az aloét hat szilikonmentes növényi olaj keverékével ötvözi, amelyek segítenek nedvességet, fényt és göndörséget biztosítani. Édesen "finom" gyümölcsös-virágos illattal rendelkeznek.