360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

Új termék - Forever Alofa

A két ma megjelent parfüm egyike a Forever Alofa. Nézzük kicsit részletesebben, mit "tud" ez a termék!

A Forever Alofa Fine Fragrance for her meleg, virágos illatokat kölcsönöz, köztük édes jázmint, szantálfa lágy levegőjével és egy csipetnyi citrusfélével fonódik össze. A Forever ihletet Szamoa trópusi strandjaiból és kristálytiszta vizéből, és mindenekelőtt az emberek vendégszeretetéből merített. Az Alofa szamoaiul szerelmet jelent.

A legjobb eredmény elérése érdekében

Az illatanyagok hő, fény vagy levegő hatására lebomlanak. Ezért a finom illatokat hűvös, száraz helyen, például a hűtőszekrényben tartsa. A hidratált bőr jobban befogadja az illatokat, ezért ideális esetben illatmentes bőrápolót használjon, mielőtt parfümöt használna.

Kinek való?

Bárkinek, aki nagyszerű illatra vágyik! A Forever Alofa Fine Fragrance mindenkinek szól, aki egy ellenállhatatlanul érzéki, nőies illatra vágyik, virágos és citrusos elemekkel.  

Hol viseljem az illatot? 

Fújhatsz egy keveset az állkapocs mögé, a könyök belsejébe, a csuklóra és akár a térd mögé is. Minden alkalommal, amikor megmozdítja a karját, a fejét és a lábát, az illat szétterjed, és mindenki érezni fogja körülötte. Azt mondják, hogy azok a területek, ahol tiszta a pulzus, a legjobb helyek a parfüm felvitelére. Klasszikus módszer, ha egy illatfelhőt fújsz magad elé, majd átsétálsz rajta.

Rendelj a Forever Webshopból !!
(Természetesen, az Árlista már tartalmazza ezt a terméket is!)