Hírlevél feliratkozásról, előnyökről

A feliratkozott olvasóim rendszeresen kapnak rövid, lényegretörő tájékoztatókat az e-mail címükre. A cikkek első sorban termékekről, tapasztalatokról szólnak. Írok akciókról is természetesen és persze magáról a Forever üzleti lehetőségről, vállalkozásról. A feliratkozáshoz szükséges linket vagy QR kódot az oldal alján megtalálod.

Ha még nincs a telefonodon QR kód olvasó, innen letölthetsz egy ingyenes APP-ot Android vagy iPhone telefonra. (Persze, számos APP létezik, ez csak egy-egy a sok közül.)

Hiteles
HITELES

Napi szinten foglalkozom mind a termékekkel, mind az üzleti lehetőséggel. Szoros a kapcsolat a felsővonallal, ezért a hírek, újdonságok, hiteles információk hozzád is eljuthatnak áltam.

Valós
VALÓS

Amennyiben érdekelnek a termékek és/vagy az anyagi jólét megtermtésének módja, akkor ez egy jó, sallgangoktól mentes információs csatorna. Nem spammelek! Nincs "követés", "likevadászat", "cukimacska..." csak érdemi információ! 

Biztonságos
BIZTONSÁGOS

A feliratkozásnál megadott néhány adatod nálam marad, azt harmadik félnek nem adom át (miért is tenném?!). Egyébként is, tettem erről nyilatkozatot. Garanciát vállalok, szóval biztonságban vagy! 

Lényegretörő
LÉNYEGRETÖRŐ

Informatikusként kedvelem a céltudatos, a tényekre fókuszáló kommunikációt. A hírleveleket én szerkesztem, így ezt a mentalitást tükrözik a cikkek is. 

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozás QR kóddal vagy Linken keresztül.

© Copyright 2020-2022 | Molnár Tibor | A honlap tartalma előzetes egyeztetést követően szabadon felhasználható.