360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

legfontosabbak

Hatályos üzletpolitka (Marketingterv)

2022 június 1-étől hatályos üzletszabályzat. Ebben a 96 oldalas dokumentumban pontosan le van írva, mi-mit jelent a Forever szóhasználatában, s persze a Marketingterv minden egyes részletét is ebből a dokumentumból ismerhetjük meg. 

Letöltés 
Marketingterv videó

A szóhasználattól eltekintve, tulajdonképpen az Üzletpolitikát dolgozza fel a videó, amit a Youtube csatornámon tudsz meghallgatni. (készül a 2023-s szabálymódosításoknak megfelelően aktualizált változat is!) 
Egyébként, ez olyan fontos pontja az FLP üzletnek, hogy külön, a munkatársak menüpont alatt is elérhető!

Marketingterv video 
termék katalógus 2023 második negyedév

Hasonlóan az első (2023) negyedéves katalógushoz, ebben a verzióban is megtalálhatók az FLP Magyarországon forgalmazott termékei. Ebben viszont már benne van a DX4, Forever Marine Collagen, Aloe Body Lotion, Aloe Body Wash is.

Letöltés 
termék katalógus 2023 első negyedév

A 2022-2023-es évek hivatalos termék katalógusa, mely egy online "lapozható" weboldalon jelenik meg.

Letöltés 
etikai kódex

Az Etikai kódex szabályok és normák gyűjteménye, melynek célja, hogy a benne rögzített elvek útmutatásul szolgáljanak az etikai kérdések megoldásában. Az itt megfogalmazott értékek és hozzáfűződő szabályok az FLP minden munkavállalójára, üzletépítőjére érvényesek.

Letöltés
tisztán és egyszerűen könyv

A Forever 2000-es évek bestsellere kiadványa a Tisztán és egyszerűen "alapmű" PDF verzióban olvasható. Nyilván, ebben a könyvben az azóta megjelent számos új termék nincs benne, sőt! Van, ami már azóta megszünt termék, még megtalálható a könyvben. Akárhogyis, ez a könyv a sok orvos által közreadott ismeretnek alapműnek számít. Mindenképpen ajánlom elolvasásra vagy újra olvasásra. 

Letöltés