360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP

Meghívó

Gyógynövényekből készült táplálék kiegészítőket és Aloe vera alapú italokat gyártó, forgalmazó amerikai cégnél dolgozom marketing területen. Feladatom: minél több emberrel megismertetni a cég termékeit, valamint új munkatársakat ajánlani a cég számára. 
Jó kapcsolataim vannak a cégnél már régóta dolgozókkal, akik meg vannak elégedve a termékekkel és nem különben busás pénzeket kapnak hónapról-hónapra. Szeretném, ha nem maradnál le a lehetőségről, arról, hogy találkozz velük, és meghallgasd, ők mit- és hogyan csinálnak. Ők már anyagilag függetlenek, többeknek már jogdíjas jövedelmeik vannak. Ezek az emberek tanácsokat tudnak adni neked is azzal kapcsolatban, hogyan legyél anyagilag független és hogyan éljél Te is egészségesen a lehető leghosszabban. Remélem, hogy szánsz erre a megismerkedésre kb. 45-60 percet! Ha igen, akkor gyere el velem a cég budapesti telephelyén lévő előadóterembe. 

Érdekel!

Lenkey Zsuzsa terméktanácsadó keddenként továbbra is offline, a Nefejelcs utcai telephelyünk nagyelőadójában, míg szerdánként online tart előadásokat a termékekről, üzleti lehetőségről.

Az aktuális időpontok, előadók témákkal kapcsolatban a Facebookon, BLOG-on, X-en (Twitteren), valamint itt, a honlapon a Rendezvények menüpont alatt találsz információkat. (A social média linkek az oldal alján)

  • hozz magaddal: jegyzetfüzetet, írószert
  • ingyenes parkolás a telephelyen
  • megközelítés BKV-val: KÖKI-től a 182, 182a és 184-es busz 4. megállója, majd onnan menetirány szerint kb. 50 m séta
  • a rendezvény ingyenes

Forever Living Products Magyarország

Raktár, Irodák, Előadóterem, Találkozási és Értékesítési pont

Cím, Telefonszám, e-Mail 

1184 Budapest, Nefelejcs u. 11.
+36 1 269 5370
ugyfelszolgalat@foreverliving.hu

Nyitva tartás

H-P: 9.00 - 16:45 
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva