360-000-184-570  FLP@MTFBO.EU  +36 20 406 3616 WEBSHOP
Hogyan csatlakozhatok a céghez, azaz hogyan válhatok nagyker.vásárlóvá?

1. készíts egy legalább 55 EUR + Áfa értékű kosarat → Webshop, az oldal tetején!
2. regisztrálj (ehhez használd például az én kódomat, ami szintén minden oldal tetején látható de ha a fenti linket használod ezzel már meg is vagy!)
3. rendeld meg, fizesd ki a terméket 

A segítségemmel további ötleteket, tanácsokat, javaslatokat kaphatsz a termékek kapcsán, illetve amennyiben pénzt is szeretnél keresni, elmondom hogyan kezdhetsz hozzá. Javaslom, hogy keress meg, vegyük fel a kapcsolatot! Iratkozz fel a Hírlevélre, hogy utcáról be nem szerezhető információkhoz is hozzájuss. Kövess a social media felületeken és mindenek előtt, lélegezz és igyál sok vizet 😄

Hogyan kapom meg a rendelést?

Amikor összeállítottad a kosarad, a KOSÁR funkcióban választhatod ki a csomag átvételének módját. Ez lehet személyes (te mész érte), futár vagy csomagküldő szolgálat segítségével. Persze, ez utóbbiak általában további költséggel járnak.
A megrendeléseket a Forever Living Products Kft. kezeli és szállítja vagy szállíttatja ki a rendelés során megadott címre.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Forever ügyfélszolgálatával?

A Forever Magyarország munkatársakkal való kapcsolatfelvételhez írj e-mailt az ugyfelszolgalat@foreverliving.hu -ra vagy hívd az Áruházak oldalon megadott megfelelő telefonszámot.
Mielőtt az ügyfélszolgálatot hívod, lehet, hogy érdemes lenne beszélnünk, mert elképzelhető, hogy tudok segíteni. A kapcsolat oldalon megtalálsz mindent ehhez. 

Hol találhatóak a Forever létesítményei?

Létesítményeink magukban foglalják aloe ültetvényeinket a Dominikai Köztársaságban és a texasi Missionben, gyártó egységeinket az arizonai Phoenixben és a texasi Dallasban, valamint elosztó létesítményünket Hollandiában. Forever irodáink pedig az egész világot behálózzák. Irodáink elérhetőségeit megtalálod a hivatalos oldalon.

Manapság felkapott az Aloe Vera, melyiket érdemes választani és melyiket nem?

Sajnos az Aloe Verát sok cég saját termékének népszerűsítésére és az eladásának növelésére használja fel. Első ránézésre úgy tudjuk megállapítani, hogy az adott termék milyen minőségű, hogy megnézzük, hogy mekkora mennyiségben tartalmaz Aloe Verát. Ez nem feltétlenül az ár függvénye!

Kozmetikumok esetében, ha 50% felett van ez az arány, akkor beszélhetünk kiváló minőségről. Ivógélek esetében 90% feletti értéknél mondhatjuk el ugyanezt. Az sem mindegy, hogy milyen technológiával állítják elő. Nézzünk utána a cég honlapján, hogy saját termelésű ültetvényeiről takarítja-e be az aloét és hogy rendelkezik-e saját feldolgozó üzemmel (A Forever Living mindent egy kézben tart! Ún. vertikális üzletmenetet vezet). 
Ezenkívül, ami elenyészőnek tűnik, de nagyon fontos: nézzük meg, hogy elkötelezett-e az aloe vera készítmények tökéletesítése és gyártása mellett, vagy egyszerű marketing célokra használja fel az Aloe Vera nevet.

Mennyi ideig jó az aloe vera gél felbontás után?

Amennyiben hűtőben tárolja, a gél szavatossági lejártáig jónak kell lennie, ez nagyban függ azonban a hőmérséklettől és a levegő páratartalmától esetleges baktériumok terjedésétől a hűtőben. Általánosságban elmondható, hogy az ivólevek felbontás után 30 napig szavatolt a minősége, amennyiben nem szennyeződik baktériumokkal. (például valaki beleiszik...)

Mi a belépési vagy webáruház azonosítóm?

Belépési azonosítója a regisztrációnál megadott, lakóhely szerinti országnak megfelelő kóddal kezdődik - Magyarország esetében 360- majd ez követi egy, a regisztrációknál kiadott folyamatosan növekvő sorszám. (Az én FLP ID-m például 360-000-184-570 Ebből kiolvasható, hogy Magyarországon regisztráltam és a 184570-edik FLP tag (Forever Business Owner) vagyok.
Ha valaki másik országban is regisztrál, akkor abban az országban is keletkezik azonosítószáma. 

Nézz utána a hivatalos üzletpolitikában az ORSZÁG szó alatt ennek fontosságáról. A Letöltések Legfontosabbak alatt megtalálod!

Mi a különbség az ízesített és a natúr aloe vera gél között?

Az ízesített gél folyósabb állagú és édes gyümölcs ízű, így aki nem kedveli a natúr gél kocsonyás állagát és savanykás ízét, annak ajánljuk az ízesítettet. (Illetve, ez nem csak ízlés kérdése, mert bizonyos esetekben csak a natúr gél jöhet szóba, míg más eseteknél inkább ajánlott például a Berry nektár
Az ízesített gélből (jelen cikk írásakor) nágyfélét forgalmaz a Forever, mégpedig: Forever Aloe Berry Nectar (734), Forever Aloe Mango (736), Forever Aloe Peaches (777), Forever Freedom (196) 
Ezek hatásmechanizmusa kapcsán keress meg, beszéljük meg!

Mi a rendelés menete?

Tekintve, hogy erre a kérdésre a Forever cég kimerítő választ ad a Webshop Használata oldalon, nem másolom ide a tudnivalókat, annál inkább sem, mert ha változna valami a rendelés menetében, nem biztos, hogy időben le tudom követni a honlapomon.

Így hát, a választ megtalálod a "Vásárlás a webshopban" címszó alatt.  Kérlek, keresd fel a hivatkozott oldalt!

Milyen cég az FLP, avagy Forever Living Products?

A Forever Living Products (FLP) céget 1978-ban Rex Maughan /1936-2021/ amerikai üzletember alapította. Jelenleg is családi vállalkozásként működik. Alapvetően az aloe vera és más természetese, gyógynövény alapú termékei már 164 országban elérhetők.

Magyarországon 1996 június 3. óta szerezhetők be ezek a minőségi vitaminok, személyi higiénés, bőrápoló, kozmetikai, életmód alakító termékek. A Forever (FLP) nem csak termékeket kínál, hanem a továbbajánlás rendszerére épített Marketingtervnek megfelelően felső határ nélküli bevételre tehet szert az, aki elvégzi a megfelelő munkát, valamint hajlandó tanulni, saját magát képezni.

Forever a számok tükrében (2022-es adatatok)

  • tíz évi kutatás előzte me a piacra lépést (1968-1978)
  • a világ legnagyobb Aloe vera termesztője, gyártója és forgalmazó cége (92%!) A maradék 8%-on kétezer cég osztozkodik
  • úgynevezett verikális integrációban működik, azaz kutat, termeszt, feldolgoz, szállít, raktároz, értékesít
  • ültetvényei vannak a Dominikai Köztársaságban, Mexikóban, Texasban
  • 2022-es forgalma 3,5 milliárd USA dollár
  • alkalmazottak száma 8405
  • felhasználóinak száma 11.000.000 (95% fogyasztó, és csak 5% épít üzletet)
  • valamennyi Forever ingatlan saját kézben van
  • a Forevernek nincs adósága, tőzsdén nem szerepel
Miből áll a visszavásárlási politika?

Az Új Vásárló 100%-os elégedettségi garanciával rendelkezik. A vásárlás napjától számított harminc (30) napon belül az Új Vásárló a hibás termék kiváltását kérheti azonos termékkel, vagy elállhat a vásárlástól, visszaviheti a terméket és a vételár teljes megtérítését kérheti, ide nem értve a szállítási költségeket. Tekintsd meg az Üzletpolitika ide vonatkozó részleteit 21.3 fejezet!

Mit jelent a 100%-os garancia?

A Forever Living Products vállalat hatályos Nemzetközi üzletpolitikájának 21.03-es pontja alapján:

a) A Termékvásárló / Preferred Customer 100%-os elégedettségi garanciával rendelkezik. A
vásárlás napjától számított harminc (30) napon belül, a Termékvásárló / Preferred Customer:
1) A hibás termék kiváltását kérheti azonos termékkel; vagy
2) Elállhat a vásárlástól, visszaviheti a terméket és a vételár teljes megtérítését kérheti, ide nem értve a szállítási költségeket.
(b) Igényének érvényesítéséhez a Termékvásárló / Preferred Customer köteles megfelelő írásbeli
értesítést küldeni, a vásárlást és annak időpontját számlával igazolni és a terméket a beszerzés
helyszínére az FLP Társaságnak haladéktalanul, de legkésőbb a fenti 30 napos határidőn belül
visszaküldeni.
Az FLP fenntartja a jogot, hogy az ismételt visszahozatalokat elutasítsa.
(c) Amennyiben az FLP termékeket a Termékvásárló / Preferred Customer  Árnyereség és a Bónuszok visszavonásra kerülnek azon Forever Üzleti Partnerektől, akik részesültek az eladásból.
(d) Amikor az FLP termékeket egy Forever Üzleti Partnertől vagy rajta keresztül szereznek be, ez a
Forever Üzleti Partner elsődleges félként vállal felelősséget a fogyasztói elégedettségért olyan módon,
hogy vagy kicseréli a terméket, vagy visszatéríti a pénzt. Vita felmerülése esetén az FLP fogja a
tényeket megállapítani és megoldani a vitás kérdést. Amennyiben készpénzt fizet ki/ad ki az FLP,
ugyanez az összeg fogja terhelni az(oka)t a Forever Üzleti Parner(eke)t, aki(k) a termék eladásából
profitált(ak). 
Milyen típusú termékeket kínál a Forever Living Products?

A Forever Living Products kozmetikumokat és étrend-kiegészítő termékeket kínál a jobb közérzet és szebb kinézet eléréséhez. A termékpaletta aloe vera italokat, bőrápolókat, testsúly kontroll termékeket, vitamin és ásványi anyag tartalmú étrend-kiegészítőket foglal magában. Fedezd fel több mint száz termék mindegyikét  a Webshopban, illetve tájékozódhatsz ezen a honlapon is, többek között a főmenüből elérhető Termékek menüpont alatt.

Miért az aloe vera?

Az aloe vera a Forever Living termékeinek kulcs összetevője. Az aloe vera jótékony hatását már évezredek óta ismerik, emiatt alapozza termékeink tucatjait erre a nagyra értékelt növényre. Az aloe verának csodálatos, külsőnkre és bensőnkre egyaránt gyakorolt, jótékony hatásai ismertek. Az aloe vera támogatja az emésztőrendszert, támogatja az immunrendszer működését, segíti a tápanyagok felszívódását és a megfelelő mértékben megemeli természetes energiaszintünket. Mindezek mellett hidratálja és ápolja a bőrt.
Az aloe verának bőséges irodalma van! Ezen a honlapon is találsz külön menüpontot, amely alatt erről a növényről többet is olvashatsz.

Tényleg jó minőségűek ezek a termékek?

A Forever Living Products (FLP) vállalat, mint a Clean 9 program gyártója, világszerte híres a termékei kiváló minőségéről. Az FLP Aloe Vera készítményeik voltak az elsők, amelyek konzisztenciájukért és tisztaságukért megkapták a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét. A csomagban található Aloe Vera Gél, és Lite Ultra például Kosher minősítéssel rendelkezik. Emellett a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánló pecsétje is tanúsítja a magas minőséget. 

Miért jó ennyi mindenre az Aloe Vera gel, végül is hogyan fejti ki a hatását?

Aloe Vera legfontosabb tulajdonsága, hogy megtisztítja a gyomor és a belek falait, ezáltal méregtelenítési folyamatot indít el. Ma már bizonyított tény, hogy a betegségek egyik fő okozója a belekből ki nem tisztult lerakódott méreganyagok. Az Aloe segíti a helyes PH érték kialakulását a gyomorban, több mint 240 aktív hatóanyaga összhangban van az emberi szervezettel és ott tud segíteni, ahol a bajt érzékeli. Az egyetlen gyógynövény, ami ennyi összetevőt tartalmaz, és ami 7x gyorsabban szívódik fel, mint a víz.

Terhesen lehet szedni a aloe vera natúr vagy ízesített gél-t?

Nincsen semmi akadálya, erősíti az immunrendszert, pótolja az elvont tápanyagot, segíti a baba fejlődését, kiegészíti a mama és a baba táplálkozását. Ezek márorvosilag igazolt tények, de a biztonság és saját magad megnyugtatása érdekében javaslom, konzultálj a kezelőorvosoddal. Az adagolás túllépésével hashajtóhatást tapasztalhatsz.

Vannak mellékhatásai az aloe vera gél-nek?

Az Aloe Vera teljesen természetes gyógynövény. A 99% tisztaságú termékek 1%-ban tartalmaznak adalék anyagokat, ezek tartósítószer vagy egyszerű víz, illetve sűrűsítő anyag (carageen). Ezeknek mennyisége olyan csekély, ami nem válthat ki mellékhatásokat. A növény levele tartalmaz aloint, amit hashajtónak is használnak a gyógyszeriparban. Azonban a gyártási folyamat során a Forever csak a levelek belső, gélés anyagú részét emeli ki és dolgozza fel. Ennek ellenére egyeseknél előfordulhat - különösen túlzott, szándékos bevitel esetében - hashajtó hatás kialakulása. Ez azonban nem kóros, viszont hagyja abba a túlzott fogyasztást és az elveszített folyadékmennyiséget vízzel (H2O) pótolja.

Miért jobb a Clean 9 program, mintha csak szimplán koplalok?

A koplalás többnyire túl alacsony kalória- és tápanyagbevitelt jelent. A nem megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag (pl: vitamin, ásványi anyag) bevitele hosszabb távon hiányállapotot idéz elő a szervezetben. Ez betegségek forrása lehet. Másrészt a szervezetünket nem tudjuk becsapni, amikor újra visszatérünk a korábbi életmódhoz, zsír formájában raktározni fog, felkészülve a következő koplalásra. Ezzel szemben a Clean 9 program, nemcsak megtanít odafigyelni az étkezésre, hanem az étrend-kiegészítők révén megadja a szükséges tápanyagokat is. Valamint az alakformáláshoz nélkülözhetetlen mozgásformát is kínál. Összességében egy új gondolkodásmódot tanít, lerakja az alapokat egy hatásos életmódváltáshoz.

Muszáj mozogni a program közben?

A Forever Clean 9 programja úgy lett megalkotva, hogy a mozgás is szerves részét képezi. A szebb kinézet, jobb közérzet eléréséhez bizony fel kell állni a fotelből, és meg kell néhányszor izzadni. Ma már számos edzőtermi vagy otthoni lehetőség van, mindenki megtalálhatja azt, amiben örömét leli. Csak elkezdeni nehéz picit, de a 9. nap végén már igényed lesz a mozgásra.

Hány kg-t lehet fogyni a 9 nap alatt?

Mivel minden ember más, nem lehet egyértelmű számot megadni. Tapasztalatok szerint 2-3 kg súlycsökkenés a jellemző. A Clean 9 elsősorban tisztító, karcsúsító program, így a centiben mért körfogatban lehetnek szintén változások. Jobb közérzetet, jobb tápanyag felszívódást várhatunk a 9 nap végére. Valamint lerakjuk az alapokat egy esetleges hosszabb távú súlycsökkentéshez, ha ez a célod.

miért nincs jojó effektus?

Jojó-effektusnak nevezzük, amikor egy diéta során megszabadulunk pár kg-tól, majd miután abbahagytuk a diétázást, többet szedünk vissza, mint azelőtt.
Ennek oka, hogy a fogyókúra vagy diéta során egyoldalúan táplálkozunk vagy jóval kevesebb tápanyagot (pl: vitamin, ásványi anyag) fogyasztunk a szükségesnél. A szervezetünk viszont túlélésre játszik, így ha a diéta után visszatérünk a régi étkezési szokásokhoz, zsír formájában elkezdünk raktározni, hogy a szervezet felkészüljön a következő „szűk időszakra”. A Clean 9 program alatt azonban megfelelően összeállított étkezések mellett az étrend-kiegészítőkkel biztosítható a szükséges tápanyagbevitel. A szervezetünk nem szenved hiányt, így később sincs szüksége a raktározásra. Másrészt a Clean 9 program nem fogyókúra, hanem életmód. Új étkezési szokásokat alakíthatunk ki és megtanít a megfelelő mozgásra, így a 9 nap után is megtartható a kívánt állapot, fitten, energikusan.

Többször is meg lehet ismételni a 9 napot?

Igen, azonban nem folytatólagosan. A Clean 9 program úgy lett megalkotva, hogy 9 nap alatt végig viszi a szervezetünket egy tisztítási, méregtelenítési folyamaton. Ha fogyni szeretnél, és teljesítetted a Clean 9-et, akkor a folytatásban a Forever F.I.T csomag lesz a segítségedre. Bővebb információért kérj visszahívást a Kapcsolat menüpont alatt. Évente kétszer azonban érdemes a Clean 9-et teljesíteni. Például egy „tavaszi – őszi nagytakarítás” alkalmával.

Mi történik, ha a vállalkozásom tevékenységi körei között nem szerepel
szolgáltatás?

Ebben az esetben az átruházást nem tudjuk befogadni. A következő tevékenységi körök megfelelőek az átruházáshoz:
* 749002 Közvetítési, ügynöki szolgáltatás
* 7490 Mns egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység

Gyógyszertárat üzemeltetek. Be tudom-e adni az átruházást a gyógyszertárra?

Abban az esetben, ha a gyógyszertár rendelkezik a fent említett tevékenységi körökkel, és vállalja, hogy nem értékesíti a terméket, úgy az átruházást befogadjuk.

Csak bolti (kiskereskedelmi) tevékenységi körrel rendelkezem. Beadhatom-e az átruházást?

Nem. Mindenképpen szükséges az alábbi kód és a nyilatkozat arról, hogy a terméket a boltban nem értékesítik. Lásd a gyógyszertárak esetét!
* 749002 Közvetítési, ügynöki szolgáltatás
* 7490 Mns egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység

Mi történik, ha olyan vállalkozással rendelkezem, amely alapításkor szolgáltatási és bolti kereskedelmi tevékenységi köröket is felvett, de bolti/piaci tevékenységet nem folytat?

Amennyiben a vállalkozás az alább jelzett egyik szolgáltatási körrel rendelkezik, és nem gyakorolja a bolti kereskedelmi tevékenységet, úgy az átruházás megtörténhet.
* 749002 Közvetítési, ügynöki szolgáltatás
* 7490 Mns egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység